Sociální sítě
Nahoru

Spaghetti s výhledem

Terasa U Prince se pyšní nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí z ptačí perspektivy. Ikonický podnik Starého Města nemá obdoby. Na jednom místě se mísí historie, současnost, prvotřídní gastronomie a neuvěřitelný genius loci.

Podnik nad střechami s vlastním grilem nabízí velký výběr pokrmů. Jeden se ovšem stal bestsellerem. Spaghetti s krevetami lámou rekordy a najdou se tací, kteří již na ně cíleně na Terasu U Prince chodí. Důvod je jasný. Těstoviny si tým, v čele s šéfkuchařem Lukášem Váchou, připravuje sám. Italská mouka a precizní práce dělá z obyčejných špaget spaghetti.

Dalším důvodem jsou čerstvé krevety, které jsou dovežené v té nejlepší kvalitě. Jednoduché spojení a oblíbené suroviny s nádechem unikátnosti místa dělají z typicky italského pokrmu český signature bestseller.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.