Sociální sítě
Nahoru

Martha Issová představuje novinky z kolekce Lumo

Oblíbená česká designérka šperků Janja Prokić jako každý rok rozšiřuje kolekci Lumo o nové kousky. Těšit se můžete na výraznější náušnice, které jsou jako stvořené pro léto – dlouhé večery s přáteli, období večírků a dovolených. Novinky se skvěle kombinují mezi sebou i s předchozími kousky z kolekce. Něžné a originální kousky nechají vyniknout vaše vnitřní světlo.

Kolekce Lumo aktuálně nabízí tři typy náušnic. Velmi zajímavé jsou asymetrické náušnice, které netradičně stoupají od lalůčku k ušnímu boltci, který zdobí plameny a dvěma drobnými diamanty. Náušnice se prodávají nejen v páru, ale i samostatně, a výborně se kombinují s dalšími kousky z kolekce.

Druhým typem jsou plamínkové náušnice s centrálními barevnými kameny, které doplňují drobné diamanty. Největší jsou třetí náušnice. Navzdory velikosti působí, díky jemnému řemeslnému zpracování, velmi křehce a hodí se pro nejrůznější příležitosti. Jsou složené ze dvou částí a zdobené menším a větším tanzanitem či spessartinem, kameny doplňuje drobný diamant, symbolizující jiskru.

Další novinkou v kolekci je delší řetízek se stejným motivem. Díky své délce se výborně kombinuje s novými i staršími kousky z dalších kolekcí. Nesmíme zapomenout ani na náhrdelník perlového typu. Tento design je pro Janjinu tvorbu typický a nechybí téměř v žádné kolekci. Náhrdelník, složený z navazujících plamínků, se opírá o klíční kost a elegantně podtrhuje linii krku. Šperky jsou vyrobené z 14karátového zlata, stříbra a pozlaceného stříbra. Zdobené jsou diamanty, tanzanity a spessartiny.

Kampaň s Marthou Issovou

Novinky z kolekce Lumo představují snímky, jejichž hvězdou je česká herečka Martha Issová. Autorkou snímků je Hana Knížová, které se dokonale podařilo zachytit kouzlo šperků i hodnoty, vyznávané designérkou Janjou Prokić.

Martha Issová je známá česká herečka a osobnost, kterou již dlouho obdivuji. Líbí se mi její styl, způsob sebeprezentace i fakt, že přes dosažené úspěchy stále stojí pevně nohama na zemi. Její pohled na svět je na první pohled čitelný a nezištný. Je „selfmade“ ženou, která vyznává podobné životní hodnoty jako já,“ vysvětluje Janja. „Je stále sama sebou a na nic si nehraje, zároveň je citlivá a vnímavá vůči svému okolí. Je to krásný, hluboký člověk, který rozhodně má co nabídnout. Je radost být v její společnosti a bavit se s ní o kulturních rozdílech v různých zemích, o knihách, výtvarném umění a samozřejmě o filmech a divadle. Velmi si Marthy vážím a jsem vděčná, že jsme s ní mohli na tomto projektu spolupracovat,“ dodává Janja.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.