Sociální sítě
Nahoru

Hublot Big Bang Unico Sky Blue: Když pouze nebe je limitem

V novém modelu Big Bang Unico Sky Blue se spojují tři klasické prvky značky Hublot – ikonický model Big Bang, jedinečný manufakturní strojek Unico a keramika, která ve světě švýcarských výrobců luxusních hodinek výrazně rezonuje. Limitovaná edice pouhých 200 kusů bude k dostání na e-shopu a ve 130 obchodech Hublot po celém světě.

Léto je za dveřmi a k němu neodmyslitelně patří modrá barva. Symbolizuje nové obzory, podněcuje touhu po poznání a inspiruje k novým cestám za dobrodružstvím. Vzlétněte k nebesky modré obloze s hodinkami Big Bang Unico Sky Blue 42 mm na zápěstí a nechte se pohltit třpytivě modrou barvou, která evokuje lehkost a svobodu a kterou si keramické pouzdro vypůjčilo přímo z oblohy.

Dokonalé barevnosti se podařilo dosáhnout především díky zpracování keramiky, v němž je značka Hublot expertem už od roku 2019. Tehdy představila zářivě barevnou keramiku, kterou si nechala patentovat, a připsala si tak na konto další světové prvenství. Od té doby se jí daří vytvářet keramické hodinky téměř ve všech odstínech Pantone.

Nový model Big Bang Unico Sky Blue, jehož číselník je jako obloha bez jediného mráčku, odhaluje manufakturní kalibr HUB1280 s chronografem s rezervou chodu 72 hodin. Bílé luminiscenční ručky a indexy, které připomínají čáry letadel, jako by pod safírovým sklíčkem levitovaly. Nechybí ani šest ikonických šroubků, které obzvláště vyniknou na modrém pozadí lunety.

Keramika je hypoalergenní, přizpůsobuje se teplotě pokožky, je lehká a mimořádně odolná vůči oxidaci a poškrábání. Doplňují ji dva řemínky – jeden se sportovním zapínáním na suchý zip a druhý klasický s podšívkou z přírodního kaučuku.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.