Sociální sítě
Nahoru

IPL nástroj PEACH 2 překonal v prodejích všechna očekávání

Společnost FOREO uvedla na trh svůj nový produkt, IPL přístroj pro odstraňování chloupků PEACH™ 2, který zaznamenal téměř okamžitě fenomenální úspěch. Po pouhých 13 dnech od spuštění předobjednávek na webových stránkách foreo.com čelila společnost enormnímu zájmu ze strany zákazníků. A přestože pozitivní ohlasy očekávala, takový počet objednávek si nedokázala představit ani v nejodvážnějších snech.

Společnost FOREO, přední světová značka nabízející high-tech kosmetické přístroje, je proslulá především díky svému sonickému kartáčku na čištění obličeje LUNA™, který je už deset let v čele každodenní péče o pleť a udává její směr i do budoucna.

V roce 2023 rozšířila společnost FOREO svou nabídku o produkty pečující o celé tělo. Na úspěch masážního přístroje LUNA™ 4 body nyní navazuje novinka, IPL technologie odstraňující chloupky PEACH™ 2, která přerůstá celou svou konkurenci.

Shodou okolností slaví letos společnost FOREO desáté výročí, a úspěch svého nového přírůstku do rodiny hight-tech přístrojů je pro ni tím nejlepším dárkem. Nadšenci do kosmetiky po celém světě odesílají jednu předobjednávku za druhou, a značka FOREO tak zažívá nejúspěšnější rok v celé své historii. „Z dosavadního úspěchu přístroje PEACH™ 2 máme obrovskou radost. A i když jsme si byli kvalitami naší IPL technologie jisti, překvapila nás odezva zákazníků, která překonala všechny naše předpovědi,“ říká Vladimir Cuturilo, generální ředitel FOREO EE.

Zájem je obrovský, a aby společnost FOREO dokázala uspokojit všechny předobjednávky, rozhodla se výrobu IPL technologie přesunout do větších prostor. Pokud se tempo nezvolní, hrozí, že značka nebude schopna dodržet včasné doručení všech zásilek. V případě zpoždění budou samozřejmě všichni zákazníci informováni o novém datu doručení jimi objednaného přístroje PEACH™ 2.

Prvně jsme vděční všem našim zákazníkům, že rozpoznali další průlomový produkt z dílny FOREO. V druhé řadě nám udělalo radost, že zrovna v roce, kdy slavíme 10. výročí, se nám podařilo vyvinout další produkt, který překonává hranice kosmeticko-technologického průmyslu. Trvalo několik let, než jsme IPL technologii PEACH™ 2 dotáhli k dokonalosti, je ale vidět, že všechno vynaložené úsilí stálo za to,“ sdílí Vladimir Cuturilo, generální ředitel FOREO EE.

Beauty nástroj PEACH™ 2 odráží odhodlání společnosti FOREO vyvíjet produkty, které 100% fungují a usnadňují tak lidem každodenní život. Svým novým produktem reaguje značka na žádost zákazníků, kteří stáli o designovou IPL technologii dodržující náročné standardy, na něž jsou u FOREO zvyklí.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.