Sociální sítě
Nahoru

HTC U23 pro nadchne milovníky fotografie i metaverza

Společnost HTC VIVE dnes představila nejnovější přírůstek do nabídky mobilních telefonů jménem HTC U23 pro. Novinka překvapí hned čtveřicí fotoaparátů a skvělým poměrem cena výkon.

O ten se stará procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, kterému sekundují 12GB paměť RAM a 256GB úložiště rozšířitelné pomocí microSD karty. Dlouhou výdrž na jedno nabití pak zajistí 4 600mAh baterie, kterou lze dobít prostřednictvím USB-C s podporou 30W Power Delivery, anebo 15W bezdrátovou nabíječkou. Nechybí podpora 5G sítí, 3,5mm jack konektor pro připojení klasických sluchátek, ani krycí sklo Gorilla Glass Victus chránící 6,7″ OLED displej. Zájemci, kteří si telefon objednají v rámci předobjednávek, navíc mohou bez dalších poplatků získat i sluchátka HTC True Wireless Earbuds Plus s potlačením okolního hluku a odolností vůči vodě a potu splňující standard IPX5.

Fotografická sestava HTC U23 pro poskytuje skutečně všestranné možnosti. Její čtveřice fotoaparátů a aktualizované algoritmy pro zpracování obrazu, mezi kterými nechybí režim Super Night Mode, umožní zachytit dokonalé momentky i projasněné noční snímky. Za špatného osvětlení odhalí své přednosti především 108MPx hlavní snímač s clonovým číslem f/1,7 a optickou stabilizací obrazu. Skvěle působící autoportréty i streamování videa pak usnadní selfie kamera s rozlišením 32 Mpx (f/2,45).

Výbavu doplňuje 8Mpx (f/2,4) širokoúhlý fotoaparát pro okouzlující snímky krajin i velké skupinové záběry, 5Mpx (f/2,2) makro snímač a 2Mpx (f/2,4) senzor hloubky ostrosti. Fanoušci fotografie tak snadno obsáhnou vše od krajinářství, přes portréty, až po úchvatné detaily malých objektů.

Velká baterie HTC U23 pro s kapacitou 4 600 mAh udrží smartphone v chodu bez problémů po celý den. Rychlé 30W nabíjení přitom pomůže doplnit energii pohotově, i když je třeba nečekaně vyrazit do terénu. V kanceláři, automobilu a při nočním dobíjení pak skvěle poslouží 15W bezdrátové Qi nabíjení. HTC U23 pro tak bude připraveno vždy, když bude uživatel potřebovat.

HTC U23 pro je skvělým partnerem pro moderní VR headsety jako je HTC VIVE Flow a VIVE XR Elite. Podpora HDCP 2.2 umožňující ničím neomezený streaming oblíbeného obsahu do headsetu je totiž samozřejmostí. Díky ní lze snadno odeslat jakýkoli obsah z mobilního telefonu na soukromé 300″ virtuální plátno a vychutnat si oblíbené filmy a seriály z platforem Netflix, nebo například Disney + v měřítku, jaké si zaslouží. Obrovskou virtuální obrazovku ocení i hráči mobilních her.

Ať už se budou nacházet kdekoli, soukromé VR kino jim ve spojení s Bluetooth ovladačem poskytne podobný zážitek, jako kdyby se nacházeli doma u své oblíbené konzole.

HTC U23 pro potěší i skutečné průkopníky virtuálních světů, kteří se již nyní chtějí ponořit do metaverza. Díky předinstalované aplikaci VIVERSE jim usnadní tvorbu jejich prvního avatara i jeho přizpůsobení prostřednictvím nejrůznějších outfitů a doplňků. Jakmile bude uživatel spokojen, snadno avatara okamžitě odešle do svého účtu v metaverzu VIVERSE.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.