Sociální sítě
Nahoru

Lehkost a elegance v podobě kožených doplňků Montblanc Soft

Kolekce Montblanc Soft je příznačná komfortní měkkou kůží a stejně tak víceúčelovým designem. Její nově představené modely vynikají praktickým stylem a elegantní barevnou paletou, která přetváří klasického ducha cestování pro současnou dobu. Rozšířený výběr barev zahrnuje šedou, světle cihlovou, ostře oranžovou, skotskou zelenou a petrolejově modrou, označovanou jako ottanio. Nové styly v kolekci jsou uvedeny také v ikonické černé barvě, která je pro Montblanc stěžejní.

Když cestujete, ať už za pracovními povinnostmi nebo na delší dobu, hledáte něco pohodlného, lehkého, a především i stylového. Chcete mít po ruce společníka, který vám připomene domov. Z toho důvodu jsme pro tuto kolekci zvolili velmi jemnou, poddajnou kůži v originálních barvách a přidali nové tvary, které jsou nejen praktické, ale také smyslné, zábavné a elegantní,“ říká Marco Tomasetta, umělecký ředitel Montblanc.

V kolekci Montblanc Soft jsou funkční prvky jednotlivých doplňků, jako jsou přihrádky a organizační řešení, umístěny na vnější straně každého modelu, namísto toho, aby zůstaly skryté uvnitř, a stávají se tak součástí designu.

Detaily souzní s poznávacími kódy řady Montblanc Meisterstück a odkazují k ikonickému psacímu nástroji Meisterstück. Motiv hrotu pera například reflektuje tvar koženého jezdce k zipu a některé drobné doplňky zase připomínají tvar obálky díky překrývajícím se koženým částem.

Velké kožené modely s dostatečným vnitřním prostorem ulehčují balení bez ohledu na cílovou destinaci, přičemž zahrnují tašku 24/7 v šedé barvě vhodné pro život na cestách, a kufr v charakteristické černé s klasickými koženými popruhy pro delší cestování. Černý batoh s vertikálními kapsami na zip po obou stranách centrální přezky, taška Duffle ve střední velikosti a aktovka na dokumenty v šedé barvě představují elegantní společníky na každý den. Messenger ve středním formátu a černém provedení a psaníčko v černé nebo světle cihlové podtrhují vytříbený styl, zatímco mini kabelka promění pero Montblanc ve stylový doplněk díky vnějšímu pouzdru na psací potřeby.

Výběr malých kožených doplňků v různých barvách zahrnuje kožené peněženky, pouzdra na platební karty, cestovní pas, telefon či pero, nebo pouzdro v kulatém provedení určené k nošení přes rameno nebo jako cross body. Příjemná na dotek, poddajná a lehká do ruky. Řada Soft doprovází svého nositele na jeho cestě se stejnou elegancí a lehkostí jako se pohybuje on sám.

Kolekce Montblanc Soft byla uvedena ve spojení s druhou kapitolou kampaně Montblanc The Library Spirit, která se po Milánu zaměřuje na Londýn. Kampaň, nafocená světoznámým fotografem Marianem Vivanco, zkoumá inspirativní sílu knihoven jako zdroje poznání a věnuje se proměnám jejich ducha v různých městech.

V Londýně Montblanc zkoumá město a jeho typickou britskou nadčasovost, prostoupenou podmanivou energií, která ho oživuje. Na snímcích zachycených v The London Library, uznávané londýnské knihovně, jedné z předních světových literárních institucí se sbírkou čítající přibližně milion titulů, se objevují herec James Norton, modelka, zpěvačka a skladatelka Karen Elson, a model Arthur Gosse. Vizuální příběh staví do kontrastu klasickou eleganci moderního dandyho s atributy alternativní stránky Londýna, což je neobvyklé spojení elegance a nekonvenčnosti.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.