Sociální sítě
Nahoru

Přehlídka Tatiany Kováříkové představila nádherné monochromatické modely

Značka TATIANA módní návrhářky Tatiany Kováříkové nabízí ucelené kolekce s jasným stylem, který nepoznamenává čas. Modely z dílny této návrhářky patří mezi to nejlepší, co lokální scéna nabízí. Jedinečná přehlídka kolekce MONO jaro/léto 2023 v prostorách hotelu Mandarin Oriental Prague byla ukázkou nádherných monochromatických modelů v bílé, žluté, béžové, červené a černé barvě.

Módní show otevřela bílá barva představující ženskou jemnost, následovala trendová žlutá, kterou na mole vystřídaly outfity v rudě červené a černé. Rafinovaný byl model v tělové barvě, který působil až nadpozemsky éterickým dojmem. Modelky vynesly plynule navazující outfity z elegantní linie, následovaly mladistvé modely, které strukturou látky spadají do odvážnější části kolekce a přehlídku uzavíraly večerní a společenské šaty. Jednobarevné outfity působily lichotivě a kompaktně.

Linie postavy vynikla a celkový dojem byl ještě více štíhlejší, což ocení každá žena. Většina modelů byla doplněna obuví ve stejném tónu nebo naopak kontrastní barvou. Kožené pantofle na moderní platformě do klínku značky Badura pro autorskou přehlídku poskytla společnost CCC stejně jako páskové sandály totožné značky v černé a béžové. Tvorba Tatiany Kováříkové je charakteristická dokonalým ženským pojetím, které je zřejmé již z prvních náčrtů při vzniku modelu. Jemné líčení modelek s dokonalým podkladem, upravené vlasy sepnuté do drdolu za krkem nebo rozpuštěné do ležérních vln, to vše ještě více umocňovalo celkový sofistikovaný vzhled, od šatů přes účes až po obuv.

DNA tvorby Tatiany Kováříkové tvoří maxi, volné a pohodlné ikonické sukně a šaty z taftu, doplněné kapsami. Na přehlídce byly zastoupeny v nových variantách a barvách a jsou právem nazývány mistrovským dílem rafinovaného stylu každé aktivní ženy. Welcome drink módní přehlídky Tatiany Kováříkové byl v zahradách Mandarin Oriental Prague ve znamení červených skleniček MUMM, ve kterých se podávalo exkluzivní šampaňské významného domu G. H. MUMM.

Nejen známé osobnosti si nenechaly ujít přehlídku významné módní návrhářky a možnost vidět modely pro nadcházející letní sezónu. Na mole se představila Aneta Vignerová, Gabriela Lašková a Andrea Bezděková. Mezi hosty nechyběli například Marta Jandová, Helena Vondráčková, Terezie Kovalová, Kateřina Kornová nebo Ladislav Špaček.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.