Sociální sítě
Nahoru

Pořádné pracoviště připojením jediného USB-C?

Připojovat k notebooku klávesnici, myš, monitor a síťový kabel kdykoli se chcete pustit do pořádné práce není žádná sranda. A tahat s sebou z kanceláře nabíječku už vůbec ne. Lepší je, zařídit se pomocí moderního USB-C rozbočovače, který zvládne vše připojit jediným kabelem. Jde jen o to, zvolit správný model, který dokáže připojit vše, co je třeba. Například takový LINQ 8in1 Pro Studio se nezalekne ani 8K monitorů.

Rozbočovače značky LINQ se pyšní vždy těmi nejvyššími standardy, které jsou dostupné. Jinak tomu není ani v případě LINQ 8in1 Pro Studio hubu. Jeho HDMI 2.1 výstup tak nabízí nejen 8K rozlišení s obnovovací frekvencí 30 Hz, která je ideální pro práci i sledování videí, ale také 4K HDR s frekvencí 60 Hz.

Majitele herních notebooků pak nadchne podpora standardu USB-C DisplayPort 1.4 s rozlišením 4K a obnovovací frekvencí 120 Hz, zajišťující úchvatně plynulý obraz i při nejdivočejších herních seancích.

Kromě dvou běžných USB-A portů pro připojení periferií je LINQ 8in1 Pro Studio hub vybaven také sestavou tří portů standardu 3.2 Gen2 v konfiguraci 2x USB-A a 1x USB-C s rychlostí až 10 Gbit/s. Například 20GB zálohu systému tak lze jeho prostřednictvím přenést na externí disk za méně než 20 sekund.

Špičkové specifikace dosahuje i ethernetový síťový port. Rychlost 2,5 Gb/s představuje to nejlepší, co dnes metalické sítě nabízí. Uspokojí tak i ty nejnáročnější uživatele a profesionály, kteří na síti pracují s velkými objemy dat. Pro vysoké rezervy jej ale ocení i ti, kterým záleží na minimální latenci při hraní počítačových her, nebo streamingu obsahu ve vysokém rozlišení.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.