Sociální sítě
Nahoru

Xtorm řeší napájení na cestách

Sezóna slunečného počasí a outdoorových aktivit je tady a nizozemská společnost Xtorm přináší na trh svou řadu přenosných a výkonných nabíjecích zařízení – Xtreme Power Station a Solar Panel. Tyto produkty jsou ideální pro všechny, kteří potřebují nezávislý zdroj energie na cestách a v místech, kde není k dispozici přístup k elektřině.

Xtreme Power Station a Solar Panel nadchnou nejen milovníky výletů do divočiny, kempování nebo delších večírků na zahradě, pláži či v kempu, ale také fanoušky solární energetiky. Nabízí možnost, jak si moderní technologii snadno vyzkoušet a v místech bez přístupu ke stabilnímu napájení zajistí průběžné dobíjení napájecí stanice. Pro jakékoli spotřebiče tak lze získat energii naprosto kdekoliv.

Přenosná nabíjecí stanice XP500 a solární panel XPS100 jsou ideální pro napájení všech mobilních nebo větších každodenních zařízení. Výkonnou sestavu stačí jednoduše umístit na zem, do karavanu nebo na střechu obytného vozu.

Výrobce využívá solární články SunPower, díky kterým se může chlubit skvělým poměrem velikosti a výkonu panelu. Ten je navíc potažen matným povrchem složeným z optických členů, které minimalizují odrazy a lámou světlo tak, aby dopadalo na články kolmo, čímž dále zvyšuje jejich efektivitu.

To však stále není vše! Výkon panelu lze snadno znásobit spojením s dalším panelem až na 200 wattů. V této sestavě lze 500W nabíjecí stanici Xtorm Xtreme Power Station nabít dokonce rychleji než z běžné 230V zásuvky.

Tomu říkáme skutečná nezávislost na cestách i zahradních večírcích.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.