Sociální sítě
Nahoru

VR od HTC VIVE dorazilo na pulty obchodů

Revoluční VR headset, který nabízí kromě virtuální i smíšenou realitu jménem HTC VIVE XR Elite otřáslo veletrhem CES 2023 a nyní dorazil na pulty českých obchodů. Představuje nečekaný průnik několika kategorií VR a zároveň jedno z prvních zařízení pro smíšenou realitu, která umožňuje kombinovat skutečný svět s tím virtuálním.

Lze ho snadno proměnit v maličké brýle s hmotností pouhých 240 g. Snadno se tak vejde i do kabelky a nabídne soukromé kino s obrovským plátnem i na cestách. Skvěle se tak hodí při cestách za prací, dlouhých herních seancích i pro virtuální meetingy v nejrůznějších metaverzech.

Novinka dokáže fungovat samostatně, ve spojení se smartphonem i jako headset pro špičkové PC VR zážitky. Možnost vyměnit baterii za běhu a precizně dotažená ergonomie přitom umožňuje i bezproblémové a pohodlné celodenní používání. To staví tchajwanskou novinku do pozice nejpohodlnější a nejvšestrannější VR na světě.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.