Sociální sítě
Nahoru

Svítidlo EVE Flare má novou verzi

Společnost Eve Systems představila inovované mobilní chytré svítidlo EVE Flare, které se nově může těšit z podpory standardu Thread. Dobijí se na praktické interiérové základně, kde může sloužit jako elegantní náladové osvětlení zářící všemi barvami duhy.

Snadno tak vykouzlí romantickou atmosféru při významné večeři, sváteční náladu při večeru s rodinou, nebo třeba jasné bílé světlo, kdykoli se rozhodnete, že je potřeba zvýšit vaši bdělost. O změnu barvy nebo intenzity světla přitom stačí požádat chytrou asistentku Apple Siri, nebo ji jednoduše přepnout přímo v aplikaci EVE či Apple Home. Díky integrovanému akumulátoru, který poskytne až 6hodinovou výdrž na jedno nabití a originální konstrukci s certifikátem IP65 lze EVE Flare snadno vzít i ven na lampionový průvod, nebo si s ním vyzdobit zahradu. Skvěle se tak hodí na grilovací párty i zahradní slavnosti.

Díky standardu Thread již není nutné řešit propojení Eve Flare s dalšími jednotlivými prvky. Ty totiž nově dokážou komunikovat napřímo mezi sebou. Vše je tak snazší než kdy dřív, a i laik dokáže sestavit chytrou domácnost, která pracuje samostatně v zájmu vyššího komfortu, úspory energií i ekologie. Thread se také postará o ještě rychlejší odezvu zařízení a také větší spolehlivost při používání.

V budoucnu se inovované Eve Flare dočká také aktualizace s podporou technologie Matter. Matter zajišťuje naprosté pohodlí i bezpečí pro koncového uživatele. Zařízení, která tento standard nabízí, totiž poskytují kompatibilitu se všemi nejpoužívanějšími chytrými domácnostmi.

Matter je navíc navržen tak, aby fungoval zcela lokálně a společnost Eve nemá v žádném případě přístup k datům a ani žádná data neschraňuje. Pro chod svých produktů nevyžaduje společnost Eve brigde ani cloud. O veškeré zabezpečení a ochranu osobních dat se tak stará pouze zvolená platforma chytré domácnosti.

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.