Sociální sítě
Nahoru

Společnost Rolls-Royce Motor Cars Prague povede Pavel Kalouš

Pavel Kalouš byl oficiálně jmenován novým brand managerem společnosti Rolls-Royce Motor Cars Prague. V této pozici nahrazuje Evu Kadlec Dědochovou, která společnost opustila počátkem roku.

Od svého založení v roce 2016 získal tým pražského zastoupení osm globálních a evropských ocenění pro prodejce, a to za vynikající výsledky v různých oblastech podnikání, což v loňském roce vyvrcholilo historickým prodejním rekordem.

Tým značky Rolls-Royce v Praze má za sebou skvělé výsledky. Jsem nadšený, že mohu přispět k budoucímu úspěchu této vynikající značky v mé rodné zemi. Spojit se se značkou, která je synonymem ,toho nejlepšího‘, je pro mě skutečným splněným snem,“ říká Pavel Kalouš.

Společnost Rolls-Royce Motor Cars Prague povede Pavel Kalouš

Kalouš několik let pracoval jako novinář pro přední český ekonomický časopis, poté vedl PR a komunikaci v investiční skupině se sídlem v Praze, naposledy řídil jako generální ředitel česko-švýcarskou značku hodinek. „Pavel Kalouš přichází v ideální čas, kdy dochází k historickému zlomu – premiéře vůbec prvního plně elektrického vozu Rolls-Royce,“ zdůrazňuje Karel Kadlec, ředitel a majitel dealerství Rolls-Royce Motor Cars Prague. „Jeho bohaté zkušenosti z různých pozic v luxusním odvětví významně podpoří náš vysoce individuální přístup k jednotlivým klientům.

Rolls-Royce Motor Cars Prague brzy oslaví českou premiéru plně elektrického modelu Spectre. První exempláře obdrží několik zákazníků z celého světa ve 4. čtvrtletí tohoto roku. Dealerství v Praze, které je součástí společnosti CarTec Group, také oznámilo významnou investici do svého showroomu. Projekt zahrnuje kompletní proměnu prodejního prostoru s cílem nabídnout zákazníkům zcela nové zážitky při výběru nového vozu a přípravu servisu na elektrickou éru značky Rolls-Royce.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.