Sociální sítě
Nahoru

Uhrančivě neonové Swatch

Právě dnes byla odhalena speciální edice fantasticky zářících hodinek Swatch. Nová kolekce je tak plná zářivých neonových prvků a hravých detailů, které vašemu zápěstí dodají letní styl, je tady! Inspirací současné kolekce Swatch NEON jsou ikonické modely rané éry Swatch Chrono Grand Prix (SCJ101), Techno Sphere (GK101), Chrono White Horses (SCW100) a Skychart (GN705).

Čtyři svěží designy Swatch NEON zachycující osvobozující provokaci osmdesátých a devadesátých let a posunují ji na zcela novou úroveň s použitím nových biosourced materiálů, většími rozměry pouzder a živými neonovými barvami, které okamžitě vyzařují energii a dobrý pocit. Zatím co dlouholetí fanoušci Swatch nepochybně ocení inspiraci originálními designy, kolekce má silné ambice oslovit novou generaci módních zákazníků, kteří touží po stejné radosti a hravosti. Ponořte se do nostalgie budoucnosti…

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.