Sociální sítě
Nahoru

České šperky LOEE mají nově butik v centru Prahy

Šperkařská značka LOEE zažívá raketový vzestup. Již necelé dva roky od počátku své existence totiž otevřela monobrand butik v historickém centru Prahy, a to v ulici Široká. Slavnostní otevření bylo také příležitostí k prvnímu představení kolekce, jíž vytvořil vyhlášený český designer Petr Novague.

Láska. Originalita. Emoce. Elegance. To jsou čtyři slova, která se skrývají pod zkratkou LOEE. Zároveň to jsou základní charakteristiky těchto šperků, jež jsou ručně vyráběny v České republice a je u nich kladem maximální důraz na vysokou kvalitu zpracování.

Značka LOEE vstoupila na trh teprve nedávno, i za krátkou dobu si ale partnerstvími s taneční soutěží StarDance a herečkou Táňou Pauhofovou vydobyla značné renomé. Nový butik se nachází na rohu ulic Široká a Maiselova a o návrh a realizaci jeho interiéru se postarala architektka Šárka Hynková.

„Se značkou LOEE jsme měli již od začátku velké plány a samostatný butik v centru je jejich logickým vyústěním. Dbáme na maximální kvalitu zpracování a použitých materiálů a jsme si tak jisti, že obstojíme i v konkurenci vyhlášených značek, jejichž obchody se nacházejí v okolí,“ uvedla Barbora Vodičková ze společnosti Koscom Retail, která butik provozuje.

Ke slavnostnímu otevření došlo 8. června za účasti mnoha známých osobností. Nechyběl ani designer Petr Novague, který pro značku LOEE vytvořil novou kolekci pojmenovanou AVA.

„V posledních letech jsem se věnoval designu technicky náročných produktů, jako jsou automobil nebo letadlo. Příležitost, kterou mi dala značka LOEE, vytvořit svoji kolekci šperků, mi udělala velkou radost. Práce mě mimořádně bavila a pohltila. Uvědomil jsem si, jak fantastický a intimní svět reprezentuje tento miniaturní výrobek, a jak důležitý účel má v životě člověka,“ řekl ke spolupráci se značkou Petr Novague.

Butik kromě kolekce AVA nabízí široké portfolio zlatých šperků s diamanty a dalšími drahými kameny, od zásnubních prstenů až po jedinečné solitéry.

Provozovatel butiku Rado Koscom Retail spadá pod společnost Koscom Hodinky, která je známá díky vyhlášenému hodinářství Koscom nacházejícím se v Praze v ulici Na Poříčí. Firma také provozuje první a jediný monobrand obchod značky Victorinox v Česku.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.