Sociální sítě
Nahoru

Tým inovativní kuchyně Papilio restaurantu pro vás koncertuje i během léta

Posezení v Papilio restaurantu je gurmánským zážitkem, který by si neměl nechat ujít žádný obdivovatel kuchařského umění. V moderní fine dining restauraci, která nabízí nevšední gastronomický zážitek za použití sezonních a udržitelných produktů, je host skutečným králem.  Šéfkuchař Jan Knedla vám představí celou škálu chutí. Pro novinky nemusí chodit daleko. Inspiruje se nejen kuchařským uměním našich babiček, ale stále hledá i nové ingredience a nejmodernější techniky, které přinášejí nejen čtyři známé chutě, ale i novější pátou chuť umami.

S ohledem na záměrně omezenou kapacitu je nutná rezervace. Skvělou zprávou je, že restauraci můžete navštívit také v létě, od středy do soboty. Omlouváme se všem pracovníků v Papilio restaurantu, protože jsme v posledním vydání časopisu Top Class restauraci omylem na léto zavřeli. Takže vše je naopak.

Do příjemného prostředí restaurace Papilio ve Vysokém Újezdu kousek od Prahy, můžete zavítat i během léta, ale včasnou rezervaci můžeme opravdu doporučit. Informace o rezervaci a otevírací době zjistíte na webu restaurace.   Po deseti letech tvrdé práce v oceňovaných zahraničních restauracích se Jan Knedla zkoncentroval na opravdovou renesanci české kuchyně. Jeho transformace, ostatně stejně jako kdysi ve Francii, se nese v duchu nouvelle cuisine.

Velvyslanec moderní české kuchyně sází na lehké omáčky a nevšední postupy typické pro francouzskou i asijskou kuchyni. Tradiční omáčky, nicméně v inovativním stylu a hlavně odlehčené podobě, vycházejí v mnoha případech z učení Joëla Robuchona, pro něhož Jan Knedla pracoval.

Inspirován příkladem francouzské gastronomické revoluce v sedmdesátých letech minulého století se tento zkušený dirigent kuchyně se svým týmem každý den postará o váš nevšední zážitek. Dokonalá znalost každé suroviny jen dokresluje preciznost a odbornost přípravy. A ten výsledek. Prostě nádhera.

Více z rubriky Degustace

  • Šéfcukrář z Bretaně září v pražské jeskyni

    Najít profesionálního francouzského cukráře v Česku není příliš běžné. Zážitková restaurace Triton, umístěná v unikátní secesní jeskyni pod Václavským náměstím, však...

    Jan Pešek9.8.2023
  • Mezinárodní den rumu: 16. srpen patří všem jeho milovníkům

    Rum se stal absolutním fenoménem a řady těch, pro které je volbou číslo jedna mezi destiláty, se neustále rozšiřují. A není...

    Marek Zelený8.8.2023
  • Otevírá Marie B, uvolněná restaurace bez menu

    Tým lidí z michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise otevřel nový podnik – restaurace Marie B vyrostla v Dlouhé ulici v centru...

    Jan Pešek21.7.2023
  • Menu v Benjaminovi končí medem

    Fine dining restaurace Benjamin si na novou sezónu připravila menu plné chutí a emocí. Závěrečné sladké chody ovšem vyráží doslova dech....

    Marek Zelený24.5.2023
  • Matusalem je prvním rumem párovaným se sýry

    Oblíbený drink, oblíbené jídlo. Zákonitosti food pairingu odhalují dvojice, které se vzájemně podporují, doplňují a vytvářejí neodolatelná spojení. Málokdo by odhadl,...

    Marek Zelený27.4.2023
  • Chcete ochutnat 700 nejlepších vín během jednoho odpoledne?

    Zdá se vám to nemožné? Nikoli, pokud si koupíte vstupenku na březnovou Galadegustaci medailových vín Prague Wine Trophy. Koná se v...

    Jan Pešek21.2.2023
  • Šťastná třináctka

    La Bodeguita del Medio již po třinácté uspořádá velkolepou gastronomickou show. Termín je daný a diáře se tetelí blahem. Výrazně se...

    Marek Zelený2.2.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Nový přístup ke casual degustacím

    Restaurace J&J v Teplicích, patřící do ryze české sítě Lagarto, přinesla na sever svěží gastronomický vánek v podobě casual fine dining....

    Marek Zelený2.5.2022
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.