Sociální sítě
Nahoru

Tým inovativní kuchyně Papilio restaurantu pro vás koncertuje i během léta

Posezení v Papilio restaurantu je gurmánským zážitkem, který by si neměl nechat ujít žádný obdivovatel kuchařského umění. V moderní fine dining restauraci, která nabízí nevšední gastronomický zážitek za použití sezonních a udržitelných produktů, je host skutečným králem.  Šéfkuchař Jan Knedla vám představí celou škálu chutí. Pro novinky nemusí chodit daleko. Inspiruje se nejen kuchařským uměním našich babiček, ale stále hledá i nové ingredience a nejmodernější techniky, které přinášejí nejen čtyři známé chutě, ale i novější pátou chuť umami.

S ohledem na záměrně omezenou kapacitu je nutná rezervace. Skvělou zprávou je, že restauraci můžete navštívit také v létě, od středy do soboty. Omlouváme se všem pracovníků v Papilio restaurantu, protože jsme v posledním vydání časopisu Top Class restauraci omylem na léto zavřeli. Takže vše je naopak.

Do příjemného prostředí restaurace Papilio ve Vysokém Újezdu kousek od Prahy, můžete zavítat i během léta, ale včasnou rezervaci můžeme opravdu doporučit. Informace o rezervaci a otevírací době zjistíte na webu restaurace.   Po deseti letech tvrdé práce v oceňovaných zahraničních restauracích se Jan Knedla zkoncentroval na opravdovou renesanci české kuchyně. Jeho transformace, ostatně stejně jako kdysi ve Francii, se nese v duchu nouvelle cuisine.

Velvyslanec moderní české kuchyně sází na lehké omáčky a nevšední postupy typické pro francouzskou i asijskou kuchyni. Tradiční omáčky, nicméně v inovativním stylu a hlavně odlehčené podobě, vycházejí v mnoha případech z učení Joëla Robuchona, pro něhož Jan Knedla pracoval.

Inspirován příkladem francouzské gastronomické revoluce v sedmdesátých letech minulého století se tento zkušený dirigent kuchyně se svým týmem každý den postará o váš nevšední zážitek. Dokonalá znalost každé suroviny jen dokresluje preciznost a odbornost přípravy. A ten výsledek. Prostě nádhera.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.