Sociální sítě
Nahoru

Odnepaměti hrdinou: Oslavte Den otců

Přiznejme si to. Chceme rovnoprávnost žen, ale čas od času zapomínáme i na rovnoprávnost mužů. A nejčastěji pak v jejich nejméně diskutované roli – té otcovské. Angry Beards proto vyhlašuje týden největších hrdinů, našich tátů, kteří v neděli 18. června oslaví mezinárodní Den otců.

Tradici oslavy otců založila Američanka Sonora Smart Doddová, která chtěla ocenit úsilí, s nímž se o ni a další čtyři sourozence staral její ovdovělý tatínek. Úplně první oslava Dne otců se konala v americkém městečku Spokane ve státě Washington 19. června 1910, v den narozenin Sonořina otce.

A když můžeme slavit převzatý svátek svatého Valentýna, existuje tisíc a jeden hrdinských skutků, proč oslavovat svoje táty. U příležitosti svátku matek jsou vykoupena všechna květinářství. Čím ale potěšit silnější polovičku rodičů? Nejprve tím, že jejich péči, lásku a věrnost oceníme.

Vždyť pokud máme plácat po ramenou ženy, že kromě péče o rodinu přebírají svou část zodpovědnosti za rodinný rozpočet poctivou prací, tak dlužíme chlapům velkou pusu (nejen) za jejich zapojení se do výchovy budoucích generací. A k tomu přičtěme i péči o ucpané odpady, posekanou zahradu, vyměněné pneumatiky na autě a nejlepší koupací i postelový bitvy.

Angry Beards SuperFotr Set (898 Kč) – Speciální kosmetický balíček pro hrdiny každé rodiny, pro táty, kteří oslaví mezinárodní Den otců. Obsahuje nekompromisní deodoranty do podpaží, obuvi a na intimní partie i superpěnivý sprchový gel. Dárkový set pro táty je zabalený v dárkové taštičce tak, aby při předání řekl: Vážíme si tvojí péče a máme tě rádi.

Alespoň tak to vidí kluci i holky v Angry Beards (a nezbývá než souhlasit), kteří připravili speciální balíček SuperFotr Set pro odvěké hrdiny, naše táty. Ten obsahuje antiperspirant Jack Saloon, protože občas jsou všechny povinnosti dřina, z nichž se zpotí i Superman.

Ze stejného důvodu v něm má své místo i Datesaver pro voňavý kecky. A samozřejmě sprchový gel Jack Saloon, protože to je moment nejen očisty, ale i regenerace. A nakonec chladivý Antistick na intimní partie. Možná se o nich nemluví, ale o to víc je důležité jejich pohodlí. A to všechno v dárkové tašce, v níž tátovi balíček zaručeně vykouzlí úsměv pod vousy.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.