Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná série Match Point v rámci edice Bulgari Aluminium

Píše se rok 1998 a na scénu přichází první Bulgari Aluminium. Jedná se o víc než jen pouhé hodinky… model je příslovečným převratem, nastolujícím nový trend. Originální a nečekaná kombinace hliníku a pryže, odvahy a spolehlivosti, ležérního šarmu a elegance.

V roce 2020 pak spatřil světlo světa mechanický strojek s automatickým nátahem, který ještě podtrhl dokonalost tohoto modelu. Hodinky Bulgari Aluminium jsou nadčasovou ikonou s všestranným designem, který oslovuje milovníky stylu napříč pohlavím, věkem a trendy. V roce 2023 se můžete těšit na další novinky, které se nebojí barev a originality.

Bulgari Aluminium jsou nevtíravě stylové, všestranné a nositelné hodinky. Vynikají díky zajímavé kombinaci italské elegance a nečekaných detailů. Model je navíc dokonalým ztělesněným proslulého stylu Bulgari.

S hodinkami Bulgari Aluminium budete vždy ve hře, a to nejen při sportu, ale i v každodenním životě. Ležérní styl a moderní design letošní Match Point Edition nadchnou především milovníky tenisu. Svou zelenou barvou model zaujme nejen při společenském setkání v tenisovém klubu, ale i přímo na kurtu. Díky náramku z materiálu Velcro a korunce, umístěné vlevo, sedne jako druhá kůže.

Bílý číselník rozjasňují zelené luminiscenční ručky a indexy i žluté detaily nad indexy a na vteřinové ručce, opět s luminiscenční úpravou. Nádech jedinečnosti této limitované edice čítající 800 kusů podtrhuje personalizované dýnko s podobiznou tenisového míčku. Balení tohoto sportovního modelu je stejně nekonvenční jako hodinky samotné: pracuje se stejným materiálem a barvami a evokuje tenisový míček. Žlutý odstín odpovídá tečkám nad hodinovými indexy a na vteřinové ručce.

O přesné měření času se stará mechanický strojek s automatickým nátahem a indikací data – kalibr B77. K dispozici má pohodlnou rezervu chodu v délce 42 hodin.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.