Sociální sítě
Nahoru

Charitativní divadelní představení podpoří Centrum Paraple

Získat dobrý pocit z krásného zážitku a zároveň z možnosti pomoci lze díky akci přichystané speciálně pro toto léto. Nákupem lístků za charitativní cenu, a to na hru Jak se vám líbí, která proběhne 10. července v rámci festivalu Letní Shakespearovské slavnosti, podpoříte Centrum Paraple, které už 29 let vrací lidi s poškozením míchy zpět do aktivního života.

LETNÍ SHAKESPEAROVSKÉ SLAVNOSTI – Jak se vám líbí

Pondělí 10. 7. 2023 od 20:30

Místo konání: Pražský hrad nejvyšší Purkrabství Jiřská 11/2, Praha 1

Inscenace Jakuba Nvoty

Ve jménu lásky se dějí v této Shakespearově komedii opravdu nečekané věci. Postavy si různě mění identitu, kdekdo by si spletl děvče s chlapcem, mnozí, trápeni náhlými záchvaty vášně, se ztrácejí a zase nacházejí v lese, v němž na stromech podezřele přibývá milostné poezie. Les je zázračným místem, v němž se lze snadno ztratit, ale i náhle najít.

Hrají: Lucie Štěpánková, Václav Matějovský, Markéta Děrgelová, Roman Zach, Pavla Tomicová, Jaromír Nosek, Václav Rašilov, Tomáš Jeřábek, Lenka Vavro Zahradnická, Jakub Žáček a další.

KOUPIT VSTUPENKY lze zde.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.