Sociální sítě
Nahoru

Nová éra hodinek Victorinox odstartována

Nové Victorinox Journey 1884 nejsou jen hodinky. Je to první část nové cesty hodinek Victorinox, které přinášejí pocit svobody a energii švýcarských hor do každodenních dobrodružství. Nechť tato cesta započne!

Představte si túru po velkolepém hřebeni švýcarských Alp, po stezce ztracené v myšlenkách, kde si užíváte klidu, dechberoucích výhledů, a přitom se zhluboka nadechujete čerstvého horského vzduchu. To je inspirací pro Victorinox Journey 1884, nového společníka, na kterého se můžete spolehnout nejen během turistických výprav.

Hodinky svým designem vzdávají hold švýcarským turistickým značkám. Inspirace se promítá do všech prvků hodinek. Hrubá textura číselníku připomíná přírodní turistické stezky a sportovní charakter hodinkám dodává gumový pásek.

Konec sekundové ručky evokuje švýcarský kapesní nůž, standardní výbavu každé horské túry. Výrazným rysem hodinek je i tvar a křivky pouzdra, obzvláště pak zářez na 6. hodině na lunetě, který vypadá, jako by byl vyřezán ostrým kapesním nožem. Kořeny značky se odrážejí i na povrchové úpravě pouzdra s vyrytým kódem materiálu a hrdě uváděným rokem založení 1884 na lunetě.

Hodinky disponují ISO certifikací pro odolnost vůči otřesům a vodě, díky které poskytují majiteli maximální volnost při jakékoliv činnosti, ať už má na sobě sportovnější quartzový model nebo sofistikovanější automaty.

Druhé jmenované čerpají inspiraci z městského cestování a dobrodružství. Nabízí prominentní architektonický číselník spárovaný s elegantní keramickou lunetou, která imituje panorama moderního města. A protože i městští průzkumníci touží po skutečné přírodě i automatický model má žlutou barvu, která je vidět na turistických značkách a hrubou texturu číselníku, které podtrhuje turistické kořeny kolekce.

Všechny nové hodinky Victorinox nabízejí široký výběr pásků, abyste byli dobře připraveni téměř na každou situaci a sladili se s jakýmkoli outfitem. Díky inovativnímu systému lze pásky snadno vyměnit během pár sekund bez nutnosti použití nářadí. Každé hodinky lze proto personalizovat a dokonale sladit s outfitem nebo aktivitou s pomocí pásků z gumy, kůže, paracordu a dalších. Všechny nové hodinky půjdou ruku v ruce s tradicemi, funkčností a vysokou kvalitou.

Jako ryzí, poctivá a opravdová švýcarská značka s více než stoletou odborností v industrializaci a zpracování oceli bylo pro Victorinox logické postupně vertikalizovat výrobní proces svých hodinek. Výroba komponentů byla zahájena uvedením prvních hodinek I.N.O.X. v roce 2014, dále pak rozšířena a vylepšena na více komponentů z nerezové oceli/kovů. A ve své roli inovátora se Victorinox pustil do obtížné, ale vzrušující výroby titanových součástek. Díky tomu se dnes valná většina komponentů vyrábí a montuje přímo v dílně v Delémontu.

Victorinox je hrdý na to, že se jejich hodinky navrhují, vyvíjí, testují a vyrábějí ve vlastní továrně nesoucí jméno Watch Competence Center. Díky tomu je značka jedinečná a v průběhu příštích let bude Victorinox pokračovat v této integraci s nadcházejícími řadami. „Swiss Made“ je tedy víc, než jen známka kvality – je to slib Victorinoxu, že se nikdy nepřestanou se zlepšováním se. 5letá záruka+ je dalším důkazem kvalitního přístupu značky.

Nový Victorinox Journey 1884 lze exkluzivně zakoupit pouze v pražském obchodě Victorinox a na jeho oficiálních webových stránkách.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.