Hurá, děti jedou na tábor

Hezky jim všechno zabalte a ráno si přivstaňte, abyste je stihli včas doprovodit k autobusu. Nechcete přece riskovat, že odjede bez nich a vidina týdne svatého klidu se vám rozplyne před očima.

Česká značka Candy Soap, která se specializuje na ruční výrobu čerstvé přírodní kosmetiky v malých objemech, má v nabídce produkty jako stvořené pro prázdninový režim. Jsou kvalitní, praktické, chytré.

Tuhý šampon levandulový, Candy Soap, 24 g/139 Kč, candysoap.cz

Jestli jste ještě nikdy nevyzkoušeli tuhý šampon neboli šampuk, možná je letos konečně ta správná chvíle. Stačí jím několikrát přejet po mokrých vlasech a hned se začne vytvářet hustá, bohatá pěna vonící po levanduli.

Ve složení najdeme aloe vera gel pro v létě tolik potřebnou hydrataci a uklidnění pokožky, pšeničný protein pro regeneraci a d-Panthenol na zpevnění křehkých, lámavých vlasů, kterým navíc dodá zdravý lesk. Šampuk neobsahuje syntetické přísady a jedno balení vydrží na 20 až 25 umytí, podle délky vlasů. Je uložený ve šroubovací hliníkové dóze, v kufru nezabere žádné místo, také nikam nevyteče a nezajímá se o něj letištní kontrola.

Tuhý kondicionér levandulový, Candy Soap, 24 g/139 Kč, candysoap.cz

K šamponu potřebujete kondicionér, i ten vyrábí Candy Soap v tuhé formě. Je vhodný pro všechny typy vlasů, které uhladí, usnadní jejich rozčesávání a na povrchu zanechá neviditelný film chránící před pražícím sluncem a suchým větrem.

Obsahuje jen bambucké máslo, jojobový olej, tekuté hedvábí a d-Panthenol. Můžete si jej objednat v cestovní hliníkové dóze nebo v provedení zero waste – papírovém sáčku.Použití je stejné jako u běžného tekutého kondicionéru a pokud ho necháte vyschnout, než ho zavřete zpět do krabičky, vydrží vám klidně 6 až 8 týdnů.

Balzám na rty Višeň s jojobovým olejem, Candy Soap, 4,5 ml/109 Kč, candysoap.cz

Jemné dětské rtíky, odřené koleno nebo sluncem ožehlý nosík, tam všude se uplatní jemný zklidňující a pečující balzám s letní vůní zralých višní a švestek. Vám pomůže na otlačené paty z výletu nebo suché, citlivé lokty. Směs bambuckého a kakaového másla, avokádového oleje, jojobového oleje a přírodního vitaminu E je k dostání v praktické šroubovací tubě.

Mýdlo Kostky, Candy Soap, 3 ks/120 Kč, candysoap.cz

Nechcete malým táborníkům do zavazadla přibalit i pár drobných dárků pro nové kamarády? Mýdlové lego pestrých barev voní po zeleném čaji a podporuje dětskou fantazii. Hlavní složku tvoří glycerin, který pokožku hydratuje, a mandlový olej, takže po umytí budou dětské ruce nejen čisté, ale i ošetřené. Nic nebude svědit a nepříjemně napínat.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz