Sociální sítě
Nahoru

Získejte nezapomenutelný víkend v Dolomitech s Borotalco

Italská značka Borotalco přináší svým spotřebitelům jedinečnou soutěž o víkend pro dva v Dolomitech! Nyní si můžete zakoupit jakýkoli deodorant značky Borotalco se svou oblíbenou vůní, a navíc máte možnost vyzkoušet nový Borotalco MEN, který přichází s osmi novými produkty.

Pro účast v soutěži stačí zakoupit jeden z deodorantů značky Borotalco a nahrát účtenku na soutěžní webovou stránku www.borotalcosoutez.cz během trvání soutěže, která probíhá do konce července. Poté stačí jen čekat do 31. 7. 2023, kdy se uskuteční losování a můžete vyhrát balíček na výlet.

Výherci budou mít možnost si sami vybrat termín výletu pro dvě osoby. Výherní poukaz bude platný do 31. 12. 2024. Soutěž je otevřena pro všechny účastníky, kteří zakoupí soutěžní produkt na území České republiky. Buďte součástí této úžasné soutěže od značky Borotalco a vyhrajte nezapomenutelný víkend v Dolomitech.

Nově i pro muže

Borotalco představuje 8 nových výrobků pro muže. Tato pánská řada nejen ohromí svými unikátními vůněmi, ale také nabízí pokrokovou technologii, která eliminuje nepříjemné pocení až na 72 hodin. Kromě toho nabízí tato řada unikátní vůně, včetně jantarové vůně s vanilkovým základem a aromatickými citrusovými tóny, pižmovou vůni s jemnými dřevitými tóny a klasickou vůni Borotalco s pudrovým základem, bílými květinami a citrusovými tóny. Vyberte si ze spreje, tuhého deodorantu nebo roll-onu a užijte si plný život bez starostí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.