Sociální sítě
Nahoru

Kvalitní gastronomie u Pařížské ulice

Kam zajít na úžasné jídlo, prvotřídní servis, a navíc v příjemném prostředí přímo v centru historické Prahy? Jedinečná restaurace La Veranda, která působí v ulici Elišky Krásnohorské již dvacet let, je tou správnou volbou.

Jasná sázka na gastronomický zážitek, při kterém host zažije prvotřídní servis například od Zdeňka a v kuchyni zahlédne nespočet lidí, kteří pilně pracují a usmívají se. Zdejší uvolněná atmosféra se line celým podnikem.

Žádný stres a spěch. Všichni hosté vychutnávají fine dining provedení jídel, které splňují požadavky vysoké gastronomie, avšak v neuvěřitelně přívětivě rodinném prostředí. Mnohdy se může stát, že je přítomen i majitel Yurij Kolesnik, který se dojde ke stolu optat, jak se hostovi vede a zda-li mu mohou pobyt ještě něčím zpříjemnit. Zkrátka péče a zážitek na prvním místě.

Na asijskou polévku, která je v podpultové nabídce, chodí vracející se hosté neustále již dvacet let. Menu se samozřejmě mění dle ročního období, a kromě toho je zde denní nabídka prezentovaná na tabuli u každého stolu. Zde se odráží ty nejaktuálnější pokrmy, které se tvoří za pochodu dle čerstvých surovin pořízených na trzích a od farmářů.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.