Sociální sítě
Nahoru

Junghans míří do oblak s trojicí nových hodinek Meister Pilot

Společnost Junghans je doslova fascinována letectvím. Chcete-li se vydat na cestu do budoucnosti, její hodináři představují tři nové modely: dvě varianty Meister Pilot Chronoscope a nové Meister Pilot Automatic. Stojíme tak na počátku emotivní cesty od počátků motorizovaného letectví až po živou současnost.

Junghans Meister Pilot Chronoscope

Od počátků 20. století Junghans vyrábí mechanické hodiny do kokpitů, které sloužily jako základní navigační nástroj určující délku letu vzducholodí a letadel. Další milník přišel v 50. letech, kdy společnost vyvinula své první náramkové hodiny pro piloty pod jménem nově založeného Bundeswehru a představila svůj legendární pilotní chronograf, který zůstává dodnes ikonický.

Junghans Meister Pilot Chronoscope

Nové modely Meister Pilot zaujmou autentickým, moderním vzhledem inspirovaným jejich legendárním předchůdcem. Ručky a číslice s výraznou luminiscencí ostře kontrastují s číselníkem a pouzdrem hodinek a zajišťují optimální čitelnost i za nepříznivých světelných podmínek. Červené zvýraznění ruček chronografu spolu s naznačeným umělým horizontem na třetí a deváté hodině podtrhuje přístrojový charakter těchto hodinek.

Junghans Meister Pilot Chronoscope

Dvanáct konkávních prohlubní na obousměrně otočné lunetě umožňuje její přesné nastavení i v rukavicích a podtrhuje expresivní estetiku Meister Pilot. Historické logo na číselníku vzdává hold tradicím letecké hodinařiny. Voděodolné pouzdro do 100 metrů s povrchovou úpravou DLC, klenuté safírové sklíčko s oboustrannou antireflexní vrstvou a nýtovaný pásek s prošíváním připraví Meister Pilot i na neočekávané turbulence.

Junghans Meister Pilot Chronoscope

Meister Pilot Chronoscope – Délka letu vždy na dohled

Stejně jako pilotní chronograf Bundeswehr, umožňují i Meister Pilot Chronoscope spolehlivé měření délky letu pomocí funkce stopek. 300 exkluzivních sběratelských kousků Meister Pilot Chronoscope Navy Blue v námořní modré barvě a ručně kreslená rytina nosu letadla na zadním dýnku vzdává hold legendárnímu Curtissu P-40 severoamerického letectva. Čistě dobrodružného ducha představuje model Meister Pilot Chronoscope Desert s číselníkem pískové barvy v hnědo-černém pouzdře.

Junghans Meister Pilot Chronoscope

Meister Pilot Automatic – Čistá vize

Čistý dojem z kokpitu letadla nabízí model Meister Pilot Automatic s datumovkou navrženou ve stylu palubního displeje s červenými značkami zdůrazňujícími tuto charakteristiku. Kontrastní barevná sekundová ručka zapadá do jasné symetrie číselníku a zlepšuje čitelnost na zápěstí. Stylizovaná rytina letadla na zadním dýnku zažehne emoce všech milovníků hodinek a letadel.

Junghans Meister Pilot Automatic

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.