Sociální sítě
Nahoru

HTC U23 pro se 108Mpx fotoaparátem dorazil na pulty českých obchodů

Společnost HTC dnes zahájila prodej nejnovějšího smartphonu HTC U23 pro v České republice. Všestranný 5G telefon se 108Mpx fotoaparátem, 12 GB RAM a 256GB úložištěm je nyní k dispozici v elektronickém obchodě Alza.cz, za příznivou cenu 13 490 Kč. Novinka potěší dostatečně výkonným procesorem Qualcomm Snapdragon 7 gen 1 zajišťujícím plynulý běh systému i náročnějších aplikací, 3,5mm jack konektorem pro sluchátka a podporou paměťových karet.

HTC U23 Pro nabízí uživatelům kromě bohaté výbavy a příznivé ceny i širokou škálu fotografických funkcí. Jeho 108Mpx hlavní fotoaparát s clonovým číslem f/1,7 a optickou stabilizací obrazu zajistí ostré fotografie i v náročných světelných podmínkách. Čelní 32 Mpx selfie kameru (f/2,45) ocení fanoušci sociálních sítí a skvěle poslouží i pro videohovory.

Telefon disponuje i 8Mpx širokoúhlým fotoaparátem, 5Mpx makro snímačem a 2Mpx senzorem hloubky ostrosti pro portrétní fotografii a přirozený bokeh efekt. Obsáhlá nabídka fotografických režimů tak umožní zachytit okouzlující snímky malých objektů, skvělé portrétní fotografie i působivá panoramata. Skuteční fanoušci fotografie pak ocení přítomnost manuálního režimu Pro mode a také 108Mpx režim umožňující využít plného rozlišení hlavního snímače.

HTC U23 Pro je ideálním společníkem pro reálný i virtuální svět. S podporou VR headsetů, jako je HTC VIVE Flow a VIVE XR Elite, a možností streamování jakéhokoli obsahu na virtuální plátno, si uživatelé budou moci dopřát skutečně filmový zážitek naprosto kdekoli. Telefon je navíc vybaven předinstalovanou aplikací VIVERSE, s jejíž pomocí lze tvořit a upravovat avatary pro virtuální světy.

HTC U23 Pro je dostupný exkluzivně v obchodě www.alza.cz za cenu 13 490 Kč v barvách Coffee Black a Snow White.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.