Sociální sítě
Nahoru

Kosmetická řada Miracletox přináší revoluční technologii

Nová kosmetická řada od Miracletox přináší inovativní technologii tekutých jehel a nití pro neinvazivní omlazení pleti. Tato technologie pochází z Koreje a je součástí řady produktů Miracletox Turnover Unit.

Miracletox Turnover Unit se skládá z několika produktů, mezi nimiž se nachází Tox ampoule, plátýnkové pleťové masky a Feel krém. Největší hvězdou této řady jsou Tox ampoule, tekuté jehly s přidanými tavícími nitěmi. Tyto tekuté jehly se aplikují jednou týdně v rámci domácí péče a každá ampule má účinek odpovídající deseti tisícům neinvazivních vpichů.

Díky svému inovativnímu složení a účinným látkám dokážou tyto tekuté jehly okamžitě regenerovat a prozářit pleť. Navíc zanechávají pleť vyplněnou a bohatě hydratovanou. Omlazená a revitalizovaná pleť je viditelně obnovena, což dává vaší pleti zdravý a mladistvý vzhled.

Miracletox je skutečně cenou investicí do krásy vaší pleti. Jeho účinná formulace a neinvazivní přístup nabízejí zážitek z profesionální péče o pleť přímo v pohodlí vašeho domova.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.