Sociální sítě
Nahoru

Seiko podpoří degustační festival Rumové léto

Hodinářská značka Seiko podpoří další gastronomickou show. Po letošním vstupu do kulinářské soutěže Bocuse d`Or se lokální zastoupení značky rozhodlo rozšířit své pole působnosti o další událost. Tou je Rumové léto, které proběhne v golfovém resortu Golf & Spa Kunětická Hora nedaleko Pardubic už v sobotu 5. srpna.

Jednodenní degustační festival, který mimo jiné zaštítil také magazín Top Class, podpoří Seiko s vizí rozšíření povědomí své modelové řady Presage Cocktail Time, která byla historicky vytvořena na základě slavných koktejlů s předními japonskými barmany. Dnes je už stálicí, kterou si oblíbili nejenom právě barmani, ale pro pestré portfolio číselníků i široká veřejnost, jež barmanské umění obdivuje.

Pro letošní ročník přichystali organizátoři nejlepší a nejkvalitnější třtinové rumy z celého světa, přičemž jejich pestrý výběr bude opět párován s tradičním španělským jídlem a latinskoamerickou hudbou. Ze slavných značek nebudou chybět pestré portfolio ikon, jakými jsou Dictador, Barceló, A.H. Riise, Plantation, Havana Club či Albert Michler.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.