Sociální sítě
Nahoru

Pořiďte si luxusní vilu na pláži v Emirátech

Na pobřeží Arabského zálivu v sousedství ikonického letoviska Oberoi Beach Resort mají nově vyrůst čtyři řady ultraluxusních vil s velkolepým panoramatickým výhledem na nedotčené bílé písečné pobřeží Al Zorah. Vily nabízejí soukromý přístup k moři a nabízí dokonalý zážitek z života na pláži.

Oblast Al Zorah je považována za jednu z nejpozoruhodnějších turistických destinací emirátu Ajman. Mezi její hlavní lákadla patří luxusní resorty na pobřeží s výhledem na Arabský záliv či 18jamkové mistrovské golfové hřiště. Najdete tu také síť běžeckých a cyklistických tras, krásné restaurace a kavárny i malebný přístav. Kromě toho oblast zahrnuje přírodní rezervaci Al Zorah, jeden z nejkrásnějších přírodních pokladů země.

Beach Hills Villas

Právě v této nádherné oblasti má nově vzniknout developerský projekt zahrnující výstavbu plážových vil se čtyřmi ložnicemi a úchvatným výhledem na moře. Stavba je zaštítěna společností Al Zorah Development Company, v níž se setkávají zástupci samosprávy emirátu Ajman a developerská společnost Solidere International. Vily budou stát na pobřeží Arabského zálivu v sousedství ikonického letoviska Oberoi Beach Resort. Každá ze čtyř řad vil je oddělena pětimetrovým pásem, aby si obyvatelé mohli užít ničím nerušený zážitek na pláži. Kromě toho mají obyvatelé možnost dopřát si exkluzivní služby a servis uznávaného golfového klubu Al Zorah.

Velkorysý prostor

Vily ve druhé a třetí řadě budou stát na pozemku o rozloze více než 1150 čtverečních metrů a nabídnou 628 čtverečních metrů obytné plochy se 24 metry úchvatné pláže. Jejich architektura pak plynule mísí moderní prvky s velkorysými otevřenými prostory. Čtvrtá řada je věnována omezenému počtu nádherných mezonetových vil se čtyřmi ložnicemi a obytnou plochou 630 metrů čtverečních.

Vily se přitom nachází pouhých 120 metrů od pláže a kromě soukromého přístupu na pláž nabídnou také exkluzivní luxusní vybavení, včetně soukromého bazénu. Stavba se pyšní špičkovými povrchovými úpravami a úžasným výhledem na moře z prvního patra. Vily se také mohou pochlubit malebnými vnějšími fasádami inspirovanými okolní přírodou. Jejich cena se pohybuje okolo sta milionu korun.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.