Sociální sítě
Nahoru

Hodinářství Fr. Hanák v Brně prošlo výrazným faceliftem

Bezesporu nejprestižnější hodinářství v centru Brna prošlo výraznou rekonstrukcí. Rodinná společnost, jež svou hodinářskou tradici píše už od roku 1905, se rozhodla přepracovat svou vlajkovou prodejnu na začátku Rašínovy ulice, a to v místech, kde navazuje na náměstí Svobody.

Samotný butik na hranici centrálního náměstí moravské metropole nově nabídne privátní VIP salonek s vlastním barem, který je určený té nejnáročnější klientele. Koneckonců, v průběhu prvních červnových dní zde byly k vidění po boku celé kolekce manufaktury IWC také exkluzivní hodinky Portugieser Siderale Scafusia s cenovkou téměř 15 milionů korun.

Právě hodinkám značky IWC, ale také Omega, Breitling a TAG Heuer byly dedikovány stylové prodejní koutky, přičemž hlavní trakt butiku dotváří také další prémiové značky, jako Zenith, Montblanc nebo šperky Annamaria Cammilli a Elements.

O tom, že řemeslo se u Hanáků dědí z otce na syna, svědčí také obraz Františka Hanáka, který společnost řídil od roku 2005 celých osmnáct let, aby její otěže letos předal do rukou svého syna Dalibora. Ten tak reprezentuje již čtvrtou generaci rodu fascinovaného hodinkami.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.