Sociální sítě
Nahoru

Baronka přichází s malinovou novinkou

Blatenské pálenky a ovocné speciality, se rozrůstají o Baronku Malinu. Tento přírůstek skvěle ladí k již zaběhlým stálicím baronní rodiny. Ochutnejte novinku a dopřejte si doušek poctivé malinové chuti v jemném alkoholu.

Pálenky a ovocné speciality ze Zámecké palírny Blatná se těší velké popularitě, kterou si právem zasluhují. Mistr destilatér Václav Šitner jako by v každém druhu alkoholu nechal svůj otisk a lahve, co opouští palírnu, se tak stávají nedílnou součástí naší kultury. Nyní přichází nová příchuť, která skvěle rozšiřuje portfolio již nabízených chutí.

Tuto Baronku můžete pořídit na webových stránkách společnosti Premier Wines & Spirits www.1er.cz za 470Kč.

Baronka Malina je pravou dámou, která se skvěle hodí ke každé příležitosti. Má nižší obsah alkoholu (30 %), zachovává si však zcela harmonickou chuť ovoce a tím je vhodná pro všechny, kterým vyhovuje chuťový říz ovocného destilátu. Zralé a pečlivě sbírané plody malin skvěle ladí s péčí a pílí, jakou Václav Šitner své práci věnuje. Typická malinová chuť a vůně se rozvinou ihned po prvním kontaktu s douškem této malinové krásky.

Cesta za dokonalostí nemusí být složitá, a proto ve složení najdete jen velejemný líh, malinový destilát, cukr, přírodní malinové aroma a kulér. Kvalitní ingredience, pečlivá destilace a poctivá práce mistra destilatéra jsou zárukou malinového nebe, kam vás Baronka přenese.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.