Sociální sítě
Nahoru

Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague přináší prvotřídní gastronomii s unikátním panoramatickým výhledem

V příloze najdete tiskovou zprávu české hotelové sítě PYTLOUN HOTELS, která působí na trhu již od roku 2003 a provozuje čtrnáct designových, tradičních a apartmánových hotelů v České republice, která se může pochlubit další novinkou.

Nejnovějším přírůstkem do jejího portfolia je Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague, umístěný na střešních terasách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí, který nabízí hostům jedinečný zážitek ve vyšších sférách nad Prahou.

S rozlohou až 220 metrů čtverečních poskytuje Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague exkluzivní prostředí s nádherným 360° panoramatickým výhledem na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a celé panorama Prahy. Otevřením tohoto unikátního prostoru byla dokončena plánovaná rekonstrukce a rozšíření hotelu, což vedlo k jeho rekvalifikaci z 4hvězdičkového na 5hvězdičkový standard.

Hosté si mohou užívat jedinečnou atmosféru venkovního prostoru v lounge stylu, který je vybaven pohodlným sezením, osázený slunečníky, květináči a truhlíky s rostlinami a květinami. S kapacitou pro 70 hostů k sezení a dalších 70 míst k stání je ideálním místem pro relaxaci, oslavy, setkání s přáteli nebo pořádání soukromých i firemních akcí.

Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je otevřen od 8:00 ráno, kdy se začínají podávat snídaně, až do půlnoci. Architektonický návrh a design teras jsou dílem Lukáše Pytlouna a renomovaného designového studia Vrtiška & Žák.

Proškolený tým barmanů připravuje vysoko nad Prahou unikátní signature koktejly, které ohromí svou kreativitou a chuťovým zážitkem.

Hosté si mohou dopřát tři druhy bohatých snídaní – anglickou, americkou a fitness, které jsou podávány až do 11 hodin, a během dne si vychutnat moderní českou kuchyni připravovanou kuchařským týmem pod vedením zkušeného šéfkuchaře Denise Wágnera.

Ve večerních hodinách mohou hosté zakusit jedinečný výhled na Prahu a navodit si neopakovatelnou atmosféru a energii díky živým hudebním vystoupením v prostorném střešním prostoru Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague. Tento exkluzivní prostor je také možné pronajmout pro soukromé nebo firemní akce, tiskové konference, produktová představení, přednášky, filmové projekce, svatby, zásnuby nebo romantické privátní večery s živou hudbou a nezapomenutelným 360° výhledem na Prahu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.