Sociální sítě
Nahoru

Ochutnejte všechny barvy Kuby s novým rumem Legendario Añejo Oro

Přivítejte nový poklad mezi kubánskými rumy, novinku Ron Legendario Añejo Oro! Tento lahodný rum v sobě skrývá neodolatelnou chuť s tóny zralých meruněk a osvěžujících citrusů, které se elegantně prolínají s nádechem vanilky a dubového dřeva. Užijte si jedinečný zážitek, který vám poskytne pocit exotiky a opravdového luxusu.

Novinka Legendario Añejo Oro vyniká svým sladkým chuťovým profilem s tóny zralých meruněk a citrusů, doplněnými o nádech vanilky a dubového dřeva.

Cesta k dokonalosti začíná výběrem nejkvalitnějších surovin a mistrovským uměním destilace. Ron Legendario Añejo Oro je proto pečlivě vyroben z nejlepší cukrové třtiny, která poskytuje základ pro jeho sladkou a jemnou chuť. Rum poté dozrává v nejlepších sudech z amerického bílého dubu, kde získává svou typickou jantarovou barvu.

Exkluzivní rum (469 Kč/bartidashop.cz) si můžete vychutnat samotný s ledem, nebo v jednoduchém míchaném nápoji či koktejlu.

Ron Legendario Añejo Oro je vyráběn tradičními metodami, jejichž výsledkem je intenzivní, ale stále vyvážená chuť. Exkluzivní rum si můžete vychutnat samotný, nebo s kostkou ledu, případně v jednoduchém koktejlu. Pokud plánujete domácí večírek, bude tím ideálním překvapením pro vaše hosty,“ popisuje Kateřina Kolomá, Senior Brand Manager ve společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

Samotná historie palírny Ron Legendario je úzce spjata s historií ostrova Kuba. Její začátek sahá až do roku 1946 a od té doby se všechny Legendario rumy vyrábí výhradně v tomto karibském ráji, přičemž se i dnes dbá na zachování tradičních výrobních postupů. Na každý krok výrobního procesu také pečlivě dohlíží místní master blender, který zaručuje vysokou kvalitu všech místních rumů.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.