Sociální sítě
Nahoru

Na český trh vstupuje nová rumová značka Mauritius Imperial selection

Rumy z Mauricia nabírají poslední dobou na popularitě a s ohledem na podmínky ostrova není divu. Ochutnejte novou značku Mauritius Imperial selection a to rovnou ve dvou nových edicích – Mauritius Imperial Reserva a Mauritius Imperial Nectar. Dopřejte si to nejlepší z exotického ostrova Mauricius.

Rumy jsou velmi oblíbené po celém světě. Na český trh v současnosti vstupuje značka Mauritius Imperial selection a přichází hned se dvěma novinkami z tropického Mauricia. Tento Indickým oceánem omývaný ostrovní ráj je oblíbeným domovem mnoha rumových skvostů a rumová díla značky Mauritius Imperial nejsou výjimkou. Tamní podmínky jsou perfektní pro pěstování cukrové třtiny a pro rumy je tím získán kvalitní základ v podobě prvotřídních ingrediencí. Ochutnejte Mauritius Imperial Reserva nebo Mauritius Imperial Nectar a vychutnejte si zážitek hodný každého rumového nadšence.

Mauritius Imperial Reserva je exkluzivní edice rumu, která vznikla kombinací těch nejlepších surovin, jaké exotický ostrov Mauricius nabízí. Tento rum v sobě snoubí ostrost sopečného podloží a tropické podnebí, ve kterém roste cukrová třtina. Výsledkem je bohatá a komplexní chuť, která se vyvíjí s každým dalším douškem a nabízí nezapomenutelný zážitek.

Mauritius Imperial Reserva je k dostání na www.1er.cz za 355 Kč.

Mauritius Imperial Nectar je blendem, který mistrně kombinuje mauricijský rumy s tóny mandlí, kávy a místní typické čokolády. Tento jedinečný rumový výběr vás tak v jediném doušku přenese na tropický ostrov s jeho bílými plážemi i azurovým oceánem. Stejně jako verzi Reserva si tento tekutý poklad nejlépe vychutnáte při pokojové teplotě v otevřené degustační sklence.

Mauritius Imperial Nectar pořídíte na www.1er.cz za 325 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.