Sociální sítě
Nahoru

Ve Fashion Aréně otevřela svůj první outletový obchod v ČR značka ONLY

Nejnavštěvovanější české outletové centru Fashion Arena Prague Outlet otevřelo ve čtvrtek 17. 8. nový obchod s městskou módou ONLY. Jedná se o první outletovou pobočku této oblíbené dánské značky v České republice. Zákaznice v této prodejně naleznou široký sortiment sukní, džínovin, nevšedně řešených halenek i nejnovějších módních trendů. V rámci oslav spojených s otevřením měly zákaznice možnost využít i dodatečnou 50% slevu.

Nově otevřená prodejna o rozloze 339 m2 se nachází na obchodní pasáži vedle prodejny Yankee Candle. Její interiér je proveden v decentní barevné paletě pastelových barev a tónů bílého vybavení.

Vše je navrženo tak, aby zákaznice mohly snadno vybírat z široké škály jednoduše kombinovatelných kousků. Značka ONLY oslavuje jedinečnost každé ženy tím, že představuje módu snoubící pohodlí s elegancí. Zaměřuje se na městský styl, který umožňuje kombinace pro každodenní nošení. Pro ženy s křivkami značka nabízí kolekci ONLY CARMAKOMA a kolekci Plus Size.

Historie značky oslavující jedinečnost a osobitost každé ženy, se začala psát v roce 1995, kdy ji v období finanční krize založil bývalý obchodník se starožitnostmi. Z malého obchůdku se postupně stala společnost s pobočkami po celém světě. V současnosti patří ONLY pod dánskou korporaci Bestseller společně s dalšími známými značkami jako je VERO MODA, VILA nebo Pisces.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.