Sociální sítě
Nahoru

Vysoce komfortní poslech s vůbec prvními sluchátky do uší od Montblanc

Když Montblanc poprvé představil náhlavní sluchátka, přinesl svou vášeň pro řemeslné zpracování všem, kdo doma i na svých cestách hledají pohodlí, styl a vysoce kvalitní zvukové řešení.

V reakci na všudypřítomnost zcela bezdrátových sluchátek do uší s technologií true-wireless v každodenním životě uvádí Montblanc na trh svá první sluchátka do uší. Vyznačují se elegantním designem inspirovaným ikonickým psacím nástrojem značky a zvukem přizpůsobeným individuálním potřebám každého majitele.

Sluchátka do uší MTB 03 jsou vyrobena z tmavě černé lehké pryskyřice, odrážející charakteristickou estetiku a klasický povrch nadčasového pera Meisterstück, a ozdobena bílým emblémem Montblanc. Sluchátka jsou se svým optimálním ergonomickým tvarem a s využitím vysoce kvalitních materiálů navržena tak, aby maximálně vyhovovala potřebám svých uživatelů při každodenních dobrodružstvích. Ve výbavě MTB 03 nechybí aktivní potlačení hluku (ANC) s režimem live mode, který zajistí, že uslyšíte okolní svět, když to budete potřebovat. Voděodolnost IPX 4 znamená, že sluchátka si poradí i v případě, že vás zastihne déšť. Dotyková funkce zajišťuje snadné ovládání klíčových zvukových aktivací, jako je přehrávání/pozastavení zvuku nebo přijímání hovorů.

Sluchátka MTB 03 jsou uložena v hliníkovém pouzdře s černou povrchovou úpravou a bezdrátovým nabíjením, které se skvěle vejde do kapsy a vypadá elegantně ležící na stole v kanceláři či doma. Láska značky Montblanc k detailům se promítá do designu sluchátek, včetně jemného chromového kroužku s vygravírovaným nápisem Montblanc.

Zvuku sluchátek MTB 03 se ujal renomovaný zvukový inženýr a expert Axel Grell, který vyladil prémiové hardwarové komponenty na špičkovou úroveň. S jeho přispěním vytvořil Montblanc vyvážené zvukové ladění s výjimečným beryliovým reproduktorem, které rezonuje s posluchači a splňuje jejich vysoké nároky – Montblanc Sound Signature.

„Sluchátka se stala tak důležitou součástí našeho každodenního života a digitální rutiny, že jsme chtěli vytvořit vysoce výkonné řešení, které by využívalo prémiové materiály a představovalo decentní, ale velmi elegantní vyjádření kvality s designem jedinečným pro Montblanc. Stejně jako má každý člověk jiný rukopis, má i každý jiný sluch vyžadující takovou míru přizpůsobení, kterou pro optimální zážitek z poslechu může nabídnout Montblanc Sound Signature,“ říká Dr. Felix Obschonka, ředitel pro nové technologie.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.