Sociální sítě
Nahoru

Emirates jako oficiální letecká společnost US Open již 12. rok v řadě

Emirates přináší sportovním fanouškům z celého světa prvotřídní tenisovou akci, vrací se totiž jako oficiální letecká společnost tenisového turnaje US Open. Ten se koná od 28. srpna do 10. září a společnost Emirates se stává partnerem této největší světové tenisové události již 12. rokem po sobě.

Letos se fanoušci a milovníci této hry mohou těšit na řadu aktivit, které jsou připraveny pro tenisové nadšence všech věkových kategorií, ať už na kurtech, mimo kurt nebo ve vzduchu. Letecká společnost se na turnaj vrací se svou dynamikou, a kromě zajištění celé řady poutavých zábavních aktivit, předvede tenisovým nadšencům svou špičkovou pohostinnost. Mezi hlavní body letošního programu patří „tenisové kliniky“ s legendárními hráči tohoto sportu.

Trvalá spolupráce společnosti Emirates s Tenisovou asociací Spojených států amerických (USTA) a touto každoroční prestižní sportovní akcí trvá již od roku 2012. Portfolio tenisových sponzorů letecké společnosti zahrnuje kromě 60 dalších turnajů v průběhu roku ve spolupráci s ATP také tři ze čtyř grandslamových® turnajů, včetně Western & Southern Open v Cincinnati, Miami Open a BNP Paribas Open v Indian Wells v USA.

Jako oficiální partner US Open zajišťuje Emirates tenisovým fanouškům sledování hry kdykoli a kdekoli. Během tenisové události navíc nabídne pro tenisové fanoušky mířící na stadion Arthura Ashe celou řadu doplňkových aktivit, zatímco cestující na palubách jejích letů si mohou po celou dobu turnaje naladit živé televizní vysílání a nezmeškat tak žádný zápas.

Speciální obsah společnosti Emirates, propagační materiály a exkluzivní rozhovory v přímém přenosu z akce budou vysílány exkluzivně ve zpravodajství ABC News, aby tak fanoušci byli neustále informováni o dění na US Open a stali se jeho součástí. Kromě toho bude Emirates ve spolupráci s televizní stanicí PIX11 a pořadem „NY Living“ pořádat soutěž o 16 vstupenek na US Open. Fanoušci se mohou zúčastnit soutěže od 30. srpna do 5. září prostřednictvím jejích webových stránek nebo profilů na sociálních sítích a rovněž si mohou užít virtuální návštěvu Emirates lounge prostřednictvím QR kódu.

Aby fanoušci tenisu na palubě letadla nepřišli o žádnou z akcí US Open, bude společnost Emirates promítat zápasy turnaje živě přímo ve vzduchu na svých speciálních sportovních kanálech Sport24 a Sport24 Extra, které jsou k dispozici zákazníkům ve všech kabinách v oceňovaném palubním zábavním systému ice. Přímý televizní přenos je k dispozici ve všech letadlech flotily Boeing 777 Emirates a ve většině jejích vlajkových letounů A380.

Pro cestující v prémiových kabinách vybraných letadel A380 bude společnost Emirates promítat zápasy živě na 55palcové obrazovce v ikonickém palubním salónku. Zde si cestující mohou vychutnat živé sportovní přenosy ve výšce 12 km nad zemí a zároveň si kromě jedinečného výběru lihovin nebo koktejlů vychutnat i společenské akce a lahodné občerstvení.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.