Sociální sítě
Nahoru

Výjimečný prodejní festival pro milovníky hodinek: Micro Praha

Festival Micro Praha proběhne první prosincový víkend, a to 2. a 3. prosince 2023. Hodinářským nadšencům, stejně jako široké veřejnosti, nabídne exkluzivní příležitost prozkoumat rozmanitý výběr značek hodinek a příslušenství.

Dvoudenní prodejní akce slibuje výjimečný zážitek a nabídne návštěvníkům přímou interakci s vystavovateli, možnost vyzkoušet si hodinky, a ty si i přímo na místě zakoupit. Kromě toho budou mít možnost zapojit se do tomboly o jedny z pěti hodinek.

Festival Micro Praha, se uskuteční v samém srdci Prahy, v prostorách novorenesanční budovy hotelu Kings Court na náměstí Republiky v době, kdy bude Praha pořádat Vánoční trhy.

Máme velikou radost, že se nám podařilo uspořádat první, zahajovací ročník festivalu Micro Praha a přivítat na něm přes 34 značek ze 14 zemí světa,“ řekl Ondřej Vislocký, ředitel festivalu.

Tato událost je oslavou řemeslné zručnosti, inovací a vášně pro hodinky a jsme nadšeni, že se nám podařilo vytvořit platformu pro propojení hodinářských nadšenců s renomovanými značkami a jejich výjimečnými kolekcemi. Díky naší strategické poloze, rozmanité nabídce značek a poutavým aktivitám, jsme přesvědčeni, že Micro Praha Festival bude pro milovníky hodinek i širokou veřejnost zajímavou a nepřehlédnutelnou událostí roku 2023.“

Festival nabídne pestrou kolekci více než 34 značek z kategorie microbrandů a malých nezávislých ateliérů z více než 14 zemí světa. Mnoho z nich bude vystavovat v Evropě úplně poprvé. K vidění budou mj. kolekce značek Archimede, Bavarian Watch Company, Circula, Dekla, Elka, Epos, Findeisen, FineWatchesBerlin, Formex, Gavox, Hanhart, Havaan Tuvali, Heinrich, Kieser Design, Laco, Loee, Sequent, Sherpa, Subdelta, Van Daag, WatchBandit a Zealande. Mimochodem, hodinky značek Dumoreau a Timeless byly nominovány na hlavní ceny v rámci letošního ročníku prestižní hodinářské GPHG. Pro kompletní seznam zúčastněných značek navštivte webové stránky www.micropra.com. Vstup na Festival Micro Praha bude zdarma.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.