Sociální sítě
Nahoru

Nová Moto Guzzi V7 Stone Corsa

Moto Guzzi V7, která je již téměř sedmdesát let symbolem italských motocyklů, se neustále modernizuje, ale přitom si zachovává své nezaměnitelné rysy a autenticitu, která ji činí jedinečnou. Nejnovější verze legendární V7, nová Moto Guzzi V7 Stone Corsa, byla představena jako překvapení během Moto Guzzi Open House 2023 a upoutala pozornost tisíců fanoušků, kteří se v Mandellu sešli na nejočekávanější akci Guzzistů po celém světě.

Moto Guzzi V7 Stone Corsa představuje odvážný návrat ke klasickému sportovnímu stylu. Její jemné linie, které vystupují z horní kapotáže a jednomístného sedla, připomínají vzrušující atmosféru historických závodů, která od roku 2019 znovu ožívá v Moto Guzzi Fast Endurance, poháru jedné značky, který dává mnoha jezdcům možnost závodit na trati, bavit se na vlastních strojích V7 a objevit jejich mimořádné závodní vlastnosti.

Nová V7 Stone Corsa vyniká zcela novým dvoubarevným lakováním, které je rovněž poctou zlatému věku motocyklových závodů. Kovově šedé barevné schéma oživuje kontrastní červený pruh, který se táhne svisle po přední kapotáži a dále pokračuje podél spodní části palivové nádrže a na bocích. Pevný kryt zadní části sedla je barevně sladěný s karoserií a je k dispozici jako příslušenství. Díky němu se V7 Stone Corsa promění v opravdový jednomístný závodní motocykl.

Součástí výbavy jsou i zpětná zrcátka na koncích řídítek, která dodávají V7 Stone Corsa ještě elegantnější a dynamičtější profil, a černě eloxované hliníkové víčko palivové nádrže. V souladu s minimalistickým vzhledem, který je charakteristickým znakem všech verzí V7, nemá přední vidlice měch. Na představci řídítek se pak nachází štítek s označením speciální edice.

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.