Sociální sítě
Nahoru

„Sunday Brunch Sessions“ v hotelu Andaz Prague

Hotel Andaz Prague zve na jedinečný zážitek, který nese jméno „Sunday Brunch Sessions“ – exkluzivní brunch ve stylu nové generace. Nedělní brunch, připravený týmem Andaz Prague, je absolutním vrcholem pro ty, kteří hledají gastronomické dobrodružství v neskutečně stylovém a kreativním prostředí. Připravte se na moderní snídaňové pokrmy, které nejenže chutnají skvostně, ale také přinášejí do atmosféry vzrušující nádech a jedinečnou chuťovou harmonii.

Brunch v Andaz Prague je synonymem pro L’Art de Vivre – umění žít a vychutnávat si neděli. Designové prostory hotelu vytvářejí kulisu, která nenechá žádný Instagramový feed opomenutý. Na menu hosté narazí na moderní snídaňová jídla doplněná o speciality, které si užijí i po dlouhé noci. A když říkáme netradiční, myslíme to vážně. Co třeba telecí řízek s japonskou majonézou nebo langoš s houbovým kečupem? A samozřejmě nesmíme opomenout nápoje – brunchové klasiky jako jsou bloody mary a mimosa dostaly nový, neodolatelný šmrnc díky zkušenému týmu Andaz Prague. Například mimosa je podávána v nealkoholické verzi s dánskou alternativou vína Muri. Všechny nápoje a pokrmy osloví nejen nejnáročnější chuťové buňky, ale i všechny smysly.

Brunch probíhá každou neděli od 11.30 do 15.00 hodin a nabízí nový způsob, jak si užít nedělní den v neformálním prostředí s prvotřídním servisem, který pětihvězdičkový hotel Andaz Prague nabízí. „Sunday Brunch Sessions“ už nyní mění způsob, jakým tráví Pražané neděli a vytváří komunitu, která si libuje ve své vášni pro dobré jídlo a společnost.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.