Sociální sítě
Nahoru

Cestovní doplňky pro převážení osobních cenností

Od roku 1898 se společnost RIMOWA etablovala jako průkopník prémiového cestování, který kombinuje odborné řemeslo, funkční design a inovativního ducha a vytváří promyšlené cestovní doplňky pro náročné cestovatele. Během této historie německý maison neustále inovuje své výtvory a spojuje své síly s vizionářskými partnery na cestě k předefinování hranic cestování.

Dnes RIMOWA pokračuje v této tradici novou spoluprací s globálním luxusním klenotníkem Tiffany & Co.

Nová spolupráce, která představuje spojení dvou velmocí v příslušných odvětvích, posouvá hranice cestování pro vaše nejcennější předměty na vašich nadcházejících cestách. Kolekce obsahuje novou šperkovnici RIMOWA x Tiffany & Co. Jewelry Case, kufr RIMOWA x Tiffany & Co. Rock Cut Cabin, a pouzdro na šperky.

„Jsme hrdí na to, že můžeme spojit síly s Tiffany & Co., další legendární značkou s tím nejlepším řemeslným zpracováním. Vytvoření takových funkčních a jedinečných kousků představuje staletí odborných znalostí obou značek a inženýrské mistrovství, které přinášíme,“ říká Hugues Bonnet-Masimbert, generální ředitel společnosti RIMOWA.

Jsme nadšeni, že můžeme představit kolekci RIMOWA x Tiffany, která spojuje dvě proslulé značky s bezkonkurenčním řemeslným zpracováním a inovativním designem,“ dodal Alexandre Arnault, výkonný viceprezident pro produkt a komunikaci společnosti Tiffany & Co. „Tato jedinečná spolupráce sjednocuje dvě ikony v jednu, obě jsou pro mě neuvěřitelně osobní a představují nejvyšší kvalitu řemesla.“

Od 26. září 2023 bude kabinové zavazadlo RIMOWA x Tiffany & Co. Rock Cut Cabin (doporučená cena 2 900 €), šperkovnice RIMOWA x Tiffany & Co. (doporučená cena 3 900 €) a pouzdro na šperky RIMOWA x Tiffany & Co. (doporučená cena 1 800 €) €) k dispozici ve vybraných obchodech RIMOWA po celém světě a online na RIMOWA.com. Kolekce RIMOWA x Tiffany & Co. bude k dispozici také v USA ve vlajkovém obchodě Tiffany & Co. Landmark v New Yorku a na Tiffany.com v Číně prostřednictvím WeChat.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.