Gastro | 20.9.2023 | Marek Zelený

Čtyři chody k lásce

Láska prochází žaludkem, to lze 100% potvrdit v nápadité restauraci Deer v samém centru Prahy. Jejími přednostmi jsou bezpochyby kvalita, lokálnost a širokospektré zaměření, kde nechybí ani signature zvěřina.

Nově se lze projíst k samotné lásce čtyřmi zvěžinově laděnými chody. Za cenu 1 450 Kč host ochutná Dančí carpaccio s nakládanými liškami, kaštanovým krém, ostružinovým gelem. Následují Ravioly s jelením masem a dýňovým pyré, smetanou, černým kořenem, hráškovými lusky a celerem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hlavním a jedinečným chodem je Jelení hřbet s dušenou jelení plecí, zeleninovým pyré s jalovcem, bramborovými nočkami a brusinkami. Sladkou tečkou tentokrát bez zvěřiny ale s nádechem jehličí je dezert Les s medovým mousse s lesním ovocem, čokoládovými lístky, songe a rakytníkem. Výběr menu má na svědomí talentovaný šéfkuchař Lubomír Dolejš, který zvěřinu prostě umí.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz