Láska prochází žaludkem, to lze 100% potvrdit v nápadité restauraci Deer v samém centru Prahy. Jejími přednostmi jsou bezpochyby kvalita, lokálnost a širokospektré zaměření, kde nechybí ani signature zvěřina.
Nově se lze projíst k samotné lásce čtyřmi zvěžinově laděnými chody. Za cenu 1 450 Kč host ochutná Dančí carpaccio s nakládanými liškami, kaštanovým krém, ostružinovým gelem. Následují Ravioly s jelením masem a dýňovým pyré, smetanou, černým kořenem, hráškovými lusky a celerem.
Hlavním a jedinečným chodem je Jelení hřbet s dušenou jelení plecí, zeleninovým pyré s jalovcem, bramborovými nočkami a brusinkami. Sladkou tečkou tentokrát bez zvěřiny ale s nádechem jehličí je dezert Les s medovým mousse s lesním ovocem, čokoládovými lístky, songe a rakytníkem. Výběr menu má na svědomí talentovaný šéfkuchař Lubomír Dolejš, který zvěřinu prostě umí.