Sociální sítě
Nahoru

DS Automobiles uvádí novou kolekci DS 3 Esprit De Voyage

DS 3 ESPRIT DE VOYAGE má světlý interiér, v němž velkou část tvoří kůže Nappa v šedém odstínu Galet na palubní desce, doplněná vyraženým nápisem ESPRIT DE VOYAGE. Tento design symbolizuje ambice značky DS Automobiles vyzařovat své know-how z Paříže do okolního světa. Zobrazení mapy Evropy je vykresleno paprsky soustředěnými kolem motivu Clou de Paris symbolizujícího místo, kde tato kolekce vznikla: designové studio DS DESIGN STUDIO PARIS.

Na sedadlech se kombinuje látka Luxembourg s kůží Nappa v odstínu Šedá Galet. V rámci příplatkové výbavy mohou být sedadla potažena zrnitou kůží v odstínu Černá Basalte.

Na prazích předních dveří je rovněž umístěn nápis ESPRIT DE VOYAGE se znázorněnou ikonickou mapou a obruba koberečků je v odstínu Šedá Perle, který ladí s interiérem. Světlý charakter kabiny dále umocňuje čalounění stropu v odstínu Šedá Galet a atmosféru dotváří i obložení dveří rovněž v odstínu Šedá Perle.

Při pohledu zvenku je na předních dveřích vyobrazen nápis ESPRIT DE VOYAGE a kryty zpětných zrcátek mají specifický laserem gravírovaný vzor, který naznačuje pohyb a aerodynamiku a tím symbolizuje cestování. Přední část vozu zdobí maska DS WINGS v leskle černém odstínu a černě lesklá mřížka chladiče, která je doplněna kaskádou chromovaných prvků.

Osmnáctipalcová kola KYOTO, která jsou nadále vyhrazená pro kolekci ESPRIT DE VOYAGE, mají odstín Šedá Anthracite a jsou opatřena diamantovým výbrusem a matným lakem.

DS 3 ESPRIT DE VOYAGE vychází ze stupně výbavy RIVOLI, která zahrnuje hands-free přístup a startování, multimediální systém DS IRIS SYSTEM s online 3D navigací. Dále nabízí balíčky výbavy s vyhřívanými předními sedadly, přední středovou loketní opěrkou, bezrámovým elektrochromatickým vnitřním zpětným zrcátkem, slunečními clonami s kosmetickými zrcátky osvětlenými pomocí LED diod, s osvětlením prostoru pro nohy, tónovanými zadními okny a zadními světly s LED.

Model DS 3 ESPRIT DE VOYAGE je k dispozici s různými typy motorů: ve 100% elektrické verzi (výkon 115 kW / 156 k a kapacita baterie 54 kWh), v benzínové verzi PureTech 130 (130 k s osmistupňovou automatickou převodovkou) nebo dieselové verzi BlueHDi 130 (130 k s osmistupňovou automatickou převodovkou).

K dispozici je devět barevných kombinací, kdy se odstín karoserie Šedá Platinium, Bílá Banquise, Cristal Pearl, Šedá Artense, Šedá Lacquered nebo Červená Diva kombinuje s černou střechou v odstínu Perla Nera, případně je celý vůz v provedení Šedá Platinum, Černá Perla Nera nebo Bílá Banquise.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.