Sociální sítě
Nahoru

Červený hrnec plný dobrot

Restaurace Babiččina zahrada je už od léta desetiletá. Krásný věk, to bezpochyby. Spokojení zákazníci se vracejí a noví přibývají. Neustále větší zájem ovšem není na úkor gastronomického zážitku. Vždy je návštěva Babiččiny zahrady nezapomenutelným okamžikem.

Jistoty v Babiččině zahradě zůstávají. Neuvěřitelně opojná zahrada, světnice s velkými modrými kamny a báječné domácí jídlo podávané tak jako od babičky. Tradice zůstává, tudíž od podzimu je opět platná nabídka, která bublá v červeném hrnci.

Menu v hrnci se mění dle aktuálně dostupných surovin. Vždy zůstává plná chuť a domácí provedení v jednom velkém hrnci, který uspokojí celou rodinu. Kachna, svíčková, kuře na paprice nebo třeba roláda, to vše může být ukryté pod pokličkou. Babiččina zahrada dokázala přenést rodinné prostředí do restauračního. Má to mnoho výhod. Žádné uklízení a uvolněná atmosféra od začátku do konce.

Rodinné setkání nad červeným hrncem v Babiččině zahradě je symbolem soudržnosti. Kdo zažil potvrdí a kdo se chystá, měl by se již nyní těšit. Červený hrnec plný dobrot se podává každý víkend a je jistotou spokojeného rodinného zážitku.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.