Sociální sítě
Nahoru

Waldorf Astoria Seychelles Platte Island povede Elias Pertoft

Vedení luxusního resortu Waldorf Astoria Seychelles Platte Island, o jehož brzkém otevření jsme nedávno informovali, oznámilo jmenování Eliase Pertofta generálním ředitelem resortu.

Elias Pertoft přinese resortu své bohaté zkušenosti ze segmentu luxusního pohostinství, které získal za více než 16 let působení v Asii a Karibiku. Elias povede tým motivovaných lidí, kteří budou pro hosty vytvářet jedinečný pocit z místa a připravovat jedinečné zážitky.

Elias Pertoft, general manager – Waldorf Astoria Seychelles Platte Island

Jan van der Putten, viceprezident pro provoz v Africe a Indickém oceánu společnosti Hilton, řekl: „Jsem rád, že mohu Eliase přivítat v jeho nové funkci, protože otevíráme první resort Waldorf Astoria na Seychelách. Waldorf Astoria Seychelles Platte Island se stane jedinečnou, ekologicky šetrnou destinací a potvrzuje závazek společnosti Hilton Travel with Purpose podporovat odpovědné cestování a cestovní ruch napříč celým naším hodnotovým řetězcem a provozem.

Resort Waldorf Astoria Seychelles Platte Island, jehož otevření je naplánováno na konec roku 2023, bude zahrnovat kolekci 50 vil na pobřeží, z nichž každá bude vybavena vlastním bazénem a osobním recepčním. Nabídne také šest vynikajících restaurací a barů, výjimečné lázeňské zařízení a safari zaměřené na ochranu přírody.

Jsem přesvědčen, že díky Eliasovým zkušenostem a vášni pro pohostinství se pod jeho vedením hosté v resortu ocitnou na cestě, která je nejen potěší krásou Seychel, ale také se zaměří na jejich zachování a přirozeně i prosperitu,“ dodal Jan.

Jsem nadšený, že mohu pracovat na jedinečném ostrově Platte a vést tým, který se věnuje ochraně bohatého ekosystému, který nás obklopuje. Netrpělivě očekáváme příjezd našich prvních hostů do této pozoruhodné destinace, kde se harmonicky prolínají divy přírody a luxusní pohostinnost,“ prozrazuje Elias Pertoft.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.