Sociální sítě
Nahoru

Klepítkový večer v Pru58

17.10.2023 od 18:15 se uskuteční jedinečná degustační večeře, kde hlavní slovo budou mít klepítka. Kdo by čekal klasický krabí večer je na omylu. V PRU58 se podávají delikatesy v různých provedených. Jedno mají všechny společné, a to neotřelý rukopis Štěpána Návrata s jeho novým šéfkuchařem Gregem Haynesem.

Menu se skládá z Kanadského humřího ocásku s bisque a knedlíčku. Spojení klasické, ale v neotřelém provedení. Dále následuje zajímavý Krab zelený v tom yum vývaru s rajčetem, shiitake, hlívou a koriandrem. Další je srdcovka v podobě Langustýnky. Nevídané pojetí opředené tajemstvím, které střídá překvapení. Poté následuje Krab hnědý podávaný ve žlutém kari, kokosovém mléku, tamarind želé, estragonu a švestce.

Pitný režim je v rukách povolaných. Skvělá vína otevře Vítek a Martin. Kdo by odolal Crémant De Chancey z Loire či Doudet Naudin z Chardonnay nemluvě o Sauvignon z Roxanich. Cena vstupenky na osobu činí 1999 Kč a kromě gastronomického zážitku s klepítky obsahuje živou hudbu, která chuťové buňky vyburcuje k dokonalému souznění.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.