Akce | 2.10.2023 | Marek Zelený

Na slavnostním openingu nových římských lázní Caracalla Spa se to hemžilo hvězdami

České celebrity v čele s modelkou Andreou Verešovou, Lelou Ceterovou, Nelou Slovákovou a herečkami Adélou Gondíkovou a Ivanou Jirešovou slavnostně otevřely unikátní římské lázně Caracalla Spa na Slovensku.

Na Slovensku vznikl výjimečný bazénový a saunový svět Caracalla Spa ve stylu tradičních římských lázní. Slavnostní pásku přestřihly nejen české celebrity, ale také hvězdy ze Slovenska. Komička Simona Salátová vtipně započala slavnostní otevření stand-upem, zazpívala slovenská popová zpěvačka Beáta Dubasová i Štefan Skrúcaný. Slavnostní opening byl zakončen ohnivou večerní show s akrobatkami. „Caracalla Spa je úžasné místo. Velmi se mi tady líbí a plánuji ho doporučit dál. Určitě se sem brzy vrátím,“ podělila se o své nadšení modelka Andrea Verešová.

Jen místní bazény dostaly velkorysý prostor 770 metrů čtverečních. Spa je součástí Kúpeľného hotelu Poľana v Kúpeľoch Brusno a nabízí dokonalé prostředí pro odpočinek v sauně, vířivkách či na masáži, je tu i bazén pro kondiční plavání a užijete si tady také spoustu zábavy díky atrakcím, jako je divoká řeka. To vše na celkové ploše 3 000 metrů čtverečních.

Vyrazit sem můžete klidně i s dětmi, které se do sytosti zabaví v dětském bazénu s atrakcemi. V saunovém světě najdete sedm různých tematických saun, lázně hammam, ale také tepidárium se zelenou stěnou, Kneippův chodník, whirlpool, ochlazovací bazén a odpočinkový bazén s obrazem historických lázní. Do nového spa ve slovenském lázeňském městečku Brusno nedaleko Banské Bystrice mají přístup nejen hosté hotelu Poľana, ale přijít sem může kdokoli.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz