Sociální sítě
Nahoru

Na slavnostním openingu nových římských lázní Caracalla Spa se to hemžilo hvězdami

České celebrity v čele s modelkou Andreou Verešovou, Lelou Ceterovou, Nelou Slovákovou a herečkami Adélou Gondíkovou a Ivanou Jirešovou slavnostně otevřely unikátní římské lázně Caracalla Spa na Slovensku.

Na Slovensku vznikl výjimečný bazénový a saunový svět Caracalla Spa ve stylu tradičních římských lázní. Slavnostní pásku přestřihly nejen české celebrity, ale také hvězdy ze Slovenska. Komička Simona Salátová vtipně započala slavnostní otevření stand-upem, zazpívala slovenská popová zpěvačka Beáta Dubasová i Štefan Skrúcaný. Slavnostní opening byl zakončen ohnivou večerní show s akrobatkami. „Caracalla Spa je úžasné místo. Velmi se mi tady líbí a plánuji ho doporučit dál. Určitě se sem brzy vrátím,“ podělila se o své nadšení modelka Andrea Verešová.

Jen místní bazény dostaly velkorysý prostor 770 metrů čtverečních. Spa je součástí Kúpeľného hotelu Poľana v Kúpeľoch Brusno a nabízí dokonalé prostředí pro odpočinek v sauně, vířivkách či na masáži, je tu i bazén pro kondiční plavání a užijete si tady také spoustu zábavy díky atrakcím, jako je divoká řeka. To vše na celkové ploše 3 000 metrů čtverečních.

Vyrazit sem můžete klidně i s dětmi, které se do sytosti zabaví v dětském bazénu s atrakcemi. V saunovém světě najdete sedm různých tematických saun, lázně hammam, ale také tepidárium se zelenou stěnou, Kneippův chodník, whirlpool, ochlazovací bazén a odpočinkový bazén s obrazem historických lázní. Do nového spa ve slovenském lázeňském městečku Brusno nedaleko Banské Bystrice mají přístup nejen hosté hotelu Poľana, ale přijít sem může kdokoli.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.