Sociální sítě
Nahoru

Certina DS-7 pro volnočasové aktivity

Hodinky Certina DS-7 přinášejí na zápěstí sportovního ducha a u znalců historických hodinek mohou vyvolat příjemné vzpomínky. Design nové produktové řady je odvozen od modelu ze 70. let, avšak získal, pro oči lákavou, moderní podobu. Dynamické linie, módní detaily a optimální odolnost se spolehlivostí, které jsou pro značku Certina klíčovými hodnotami. Premiéru mají současně dva nové modely: automatický tříručkový a quartzový chronograf.

Čistý design a elegance: DS-7 Powermatic 80

Tento nový model s automatickým strojkem je vybaven ukazatelem hodin, minut, sekund a data. Pouzdro o průměru 39 mm je vyrobeno z nerezové oceli. Uvnitř se nachází strojek Powermatic 80 s antimagnetickým vláskem setrvačky NivachronTM, který lze snadno obdivovat přes zadní stranu pouzdra ze safírového sklíčka.

Na přední straně dodávají svěží vzhled barevné číselníky – například tmavě zelený s efektem slunečních paprsků. Výrazné indexy a ručky zajišťují čitelnost, která je zaručena i ve tmě díky použití luminiscenčního materiálu Super-LumiNova. Díky zcela novému designu náramku z ušlechtilé oceli se zdá, že přechází přímo do pouzdra, což podtrhuje styl a špičkovou kvalitu hodinek.

Sportovní elegance: DS-7 Chronograph

Stejně sportovní, ne-li ještě sportovnější, je nový chronograf DS-7 s quartzovým strojkem PrecidriveTM v kulatém pouzdře z nerezové oceli o průměru 41 mm. Hodiny, minuty, malou sekundovou ručku a datumovku doplňuje středová sekundová ručka, ukazatel 1/10 sekundy a 30minutový sčítač. Tachymetrická stupnice na tenké lunetě nabízí snadný způsob měření rychlosti. S kovovým leskem nebo v černé povrchové úpravě PVD – tyto hodinky jsou moderní klasikou, kterou budete chtít nosit každý den.

Všechny hodinky z kolekce DS-7 mají zvýšenou odolnost a obdivuhodnou robustnost – v nemalé míře díky konceptu Double Security, jehož zkratka (DS) je hrdou součástí názvu všech hodinek Certina. DS se vyznačuje řadou různých prvků, včetně chráněné korunky, které modelu DS-7 zajišťují voděodolnost až do tlaku 10 barů (100 metrů).

Nové hodinky tak každý den podávají důkaz, že švýcarská preciznost, smysl pro módu a sportovní funkčnost se dokonale doplňují.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.