Sociální sítě
Nahoru

Salonek Lexus na letišti v Bruselu získal další ocenění

V prestižním soutěžním klání World Travel Awards pro rok 2023 byl salonek THE LOFT na bruselském letišti opět označen za jeden z nejlepších v Evropě. Koncipovaný, vybudovaný a spravovaný je leteckou společností Brussels Airlines a značkou Lexus. Toto hodnocení získává pravidelně každým rokem již od svého otevření v roce 2018.

Salonek o rozloze přes 2000 m2 je rozdělen do několika luxusních zón se specifickým určením a atmosférou, jako jsou např. centrální bar, pohodlné zóny k sezení nebo klidová zóna navržená pro ty, kteří chtějí nerušeně pracovat. Prostor charakterizují již ikonické prvky designu Lexus včetně akcentů z typické masky chladiče Lexus, knihovny Lexus nebo audiosystému Mark Levinson.

Hosté se při vstupu do salonku THE LOFT mohou těšit na řadu detailů, jako například osobní přivítání a poskytnutí nahřátých ručníků ošibori v duchu japonské tradice. Při odpočinku mají hosté k dispozici nejrůznější digitální tiskoviny, které mohou konzumovat v křeslech poskytujících masáž Shiatsu jako v modelu Lexus LS, také mohou využít osobní sprchovací kabinku Grohe SPA; zdřímnout si v individuální místnosti se stropem imitujícím hvězdnou oblohu nebo ochutnat špičkové pochoutky včetně čokolády Neuhaus od cukrářského mistra.

Salonek THE LOFT na bruselském letišti navazuje na oceňovaný lifestylový prostor INTERSECT BY LEXUS v Tokiu. Tato jedinečná koncepce letištního salonku se inspirovala prémiovým charakterem značky Lexus, designem a tradiční japonskou pohostinností Omotenashi, tedy předvídání hostových přání – dříve, než je vůbec vysloví.

„Zisk tohoto prestižního ocenění již popáté za sebou v konkurenci salonků světově známých aerolinek je skutečnou poctou. Je to uznání naší každodenní pečlivé práce, kdy se snažíme vytvořit takový prostor, aby se zde každý cítil jako doma,“ říká Olivier Brynaert, manažer zákaznických zkušeností z letecké společnosti Brussels Airlines.

„Salonek The LOFT, spojující odborné řemeslné zpracování Lexus Takumi s tradiční japonskou pohostinností Omotenashi, nabízí cestujícím na obchodních cestách jedinečně individuální prožitek luxusu. Tentýž cíl stál za vývojem nejnovějšího modelu elektrifikované řady Lexus, nového LM, které posouvá hranice toho nejlepšího, co je možné pasažérům v automobilech nabídnout,“ říká Tommaso Grassi, manažer pro komunikaci a zákaznické zkušenosti ze společnosti Lexus Europe.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.