Sociální sítě
Nahoru

Comma v Praze otevřela svůj první outletový obchod

Fashion Arena Prague Outlet otevřela na konci září nový exkluzivní obchod značky Comma. Ta je sesterskou značkou populárního brandu Steilmann, který na evropském trhu působí již přes 50 let. Doménou značky jsou dámské kolekce, které jsou pohodlné, nadčasové a snadno kombinovatelné a odpovídají tak standardům moderní ženy 21. století.

Prodejna nabízí širokou škálu různých typů oblečení – od formálnějších kousků do pracovního prostředí přes outfity ke speciálním příležitostem až po volnočasovou módu na každodenní nošení. Comma je značkou, která inspiruje nejen svým designem, ale i provedením. Jednou z jejích předních hodnot je proto i udržitelné zpracování a výroba, která se vyznačuje zodpovědným přístupem k životnímu prostředí i společnosti jako celku.

Comma je elegantní a dynamická značka, která si za 50 let svého působení vydobyla přední místo na evropském trhu. Její historie je neoddělitelně spjata s vývojem emancipace žen a fenoménem boření genderových stereotypů v posledních desetiletích.

Společnost začínala v německém Düsseldorfu a postupem času přerostla ve známou, mezinárodně uznávanou značku. Od samého začátku se Comma zaměřuje na posílení dámské emancipace skrze podporu sebevědomých žen, které se vyjadřují prostřednictvím módy.

Obchod Comma o rozloze 126,6 m² se ve Fashion Areně nachází vedle prodejny Wittchen. Značka je zapojena do věrnostního programu Fashion Club, členové klubu tak během návštěvy mohou využívat řadu exkluzivních výhod.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.