Sociální sítě
Nahoru

Umělou inteligencí navržené G-Shock budou pravděpodobně vydraženy za rekordní sumu

V prosinci proběhne speciální aukce hodinek pod patronátem aukční síně Phillips. Jednou z položek, která se objevila v nabídce dražby jsou i hodinky Casio, konkrétně G-Shock G-D001 s designem navrženým umělou inteligencí.

Dražba nových AI G-Shock je událostí, kterou fanoušci této ikonické značky již netrpělivě očekávají. Vzrušující aukce, a to navíc v roce oslav 40. narozenin brandu, prezentuje nevšední spojení technologie umělé inteligence a kultovního hodinkového designu, který bude také zajisté náležitě ohodnocen – zatím se odhadovaná cena pohybuje v rozmezí 70 000 až 140 000 dolarů.

Casio je výrobce hodinek G-Shock známý svou odolností a spolehlivostí. Nový projekt využívá pokročilé algoritmy umělé inteligence, které analyzují data z předchozích dražeb a veřejných preferencí. Na základě těchto informací je generován unikátní design hodinek, který bude nabídnut právě na této exkluzivní dražbě.

Casio G-Shock G-D001 se stanou bezpochyby vyhledávaným sběratelským počinem. Na první pohled nesou DNA svých předchůdců, zároveň se některými svými detaily vymykají všemu, s čím doposavad japonský výrobce přišel. Jsou divoké a vlastně svým vlastním způsobem divné, což je právě ten důvod, proč budou ostře sledovaným artiklem. Otázkou zůstává, který ze slavných sběratelů G-Shock hodinek po nich půjde.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.