Sociální sítě
Nahoru

Bulgari Cabochon: Smyslná kapka zlata v hřejivých tónech růžové

Značka Bulgari, proslulá svým inovativním přístupem, přepracovala nejstarší známý druh šperkařského výbrusu – kabošon a přetavila jej do podoby nové kolekce šperků. Kolekce zůstává věrná DNA značky a atraktivním způsobem zosobňuje ikonické krédo italského šperkařského domu: absolutní krása spočívá v dokonalé harmonii tvaru a objemu. Šperky mají výrazně grafický styl a působivý a osobitý design.

V polovině 50. let 20. století značka Bulgari zásadně změnila tradiční svět vysokého šperkařství díky šperkům, u nichž hrál důležitou roli velkorysý objem. Jemný povrch kabošonu je smyslný a příjemný na dotek, jeho zářivá, oblá forma je ikonou designu Bulgari.

Technika výbrusu kabošonu zdůrazňuje vnitřní a přirozenou krásu drahých kamenů. Kolekce Bulgari Cabochon je moderní interpretací této myšlenky, vyobrazené v podobě z čistého zlata. Je dokonalým ztělesněním soudobého designu, inspirovaného tisícletou řemeslnou tradicí.

Kolekce nabízí dva prsteny a dva přívěsky ze žlutého a růžového zlata. Šperky můžete nosit samostatně, ale skvěle se také kombinují s dalšími ikonickými kousky Bulgari. Jsou dokonalým a působivým doplňkem pro každodenní nošení.

Nový prsten a přívěsek jsou svěžím zhmotněním ikonických designových kódů značky Bulgari. Osobité šperky mají podobu broušeného kabošonu, který díky dvou bočním výřezům jako by mizel do ztracena.

Kontury prstenu Bulgari Cabochon plynule přechází v kapku zlata, objímající prst. K výrobě šperku bylo použito zlato – ušlechtilý materiál, který již před 2 000 lety používali římští zlatníci, se nyní představuje v té nejmodernější podobě. Nadčasově elegantní prsten z nové kolekce ukrývá na své vnitřní straně tajnou rafinovanou značku – vyryté logo Bulgari.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.